Huis verkopen

Ook je woning zorgeloos verkopen?

Onze makelaars staan voor je klaar en regelen alles van A tot Z. Maak snel een afspraak.

Waarom kiezen voor Makelaar voor een uur?

Makelaar voor een uur is dé makelaar in de regio. Wij helpen u op een eerlijke en transparante manier om uw woning succesvol te verkopen.

Wij zijn aangesloten bij de branche vereniging Vastgoedpro.

Eerlijk en transparant

Een hoge kwaliteit leveren. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt . Voor een reële prijs, waarbij de kosten in verhouding staan tot de geleverde werkzaamheden. Moeilijker is het niet.

Een courtage in de vorm van een percentage van de verkoopprijs vinden wij ouderwets. Het maakt immers niet uit wat de verkoopprijs van je woning is, de werkzaamheden voor een makelaar zijn voor alle woningen nagenoeg gelijk. Daarom hebben wij onze werkzaamheden opgedeeld in een tweetal diensten. Aan de ene kant hebben wij de kantoorwerkzaamheden (vaste deel) en aan de andere kant de bezichtigingen (variabel deel) met elk een eigen prijsstructuur.

Wat is mijn huis waard en hoeveel bespaar ik?

Wil jij weten hoeveel jouw huis ongeveer waard is? Maak dan snel een afspraak met onze makelaar.

Antwoorden over Makelaar voor een uur

Wat is het verschil met andere makelaars?

Een makelaar heeft opstartkosten én daarnaast betaal je vaak een courtage van de verkoopsom (gemiddeld 1,5%). Voorbeeld: als je woning 398.000 euro kost, betaal je dus een courtage van 5.970 euro(!) En dan komen de opstartkosten er nog bij.

Dit is bij Makelaar voor een uur veel voordeliger. Bij Makelaar voor een uur berekenen wij géén courtage gebaseerd op een percentage van de koopsom. Wij werken met een vast laag tarief van 1.950 euro en vervolgens betaal je per bezichtiging 148 euro. Dit scheelt aanzienlijk!

Wat gebeurt er tijdens de kennismaking met een van de makelaars?

Tijdens de kennismaking bespreken we vrijblijvend de mogelijkheden. Dit intake gesprek houdt in: kennismaking, woningopname, waardebepaling en advies vraagprijs. Daarna heb je nog de kans aan te geven of je ook daadwerkelijk met ons samen wil werken voor de verkoop van je woning.

Wat zit er in het vaste deel van 1.950 euro?

Voor 1.950 euro krijg je onderstaande pakket. We lichten dit nog toe tijdens de kennismaking.

Dossier

 • Verkoopformulieren aanmaken (o.a. vragenlijst en lijst van zaken)
 • Verzamelen benodigde stukken

Verkoop

 • Begeleiding door persoonlijke makelaar
 • Verkoopstrategie en marketingstrategie bepalen
 • Inclusief foto’s, 360 graden foto’s, plattegronden en video
 • Vermelding op o.a. Funda en Makelaar voor een uur
 • Social media marketing
 • Te koop bord
 • Gratis deelname aan landelijke en eigen open huizen dagen

Juridische afhandeling

 • Onderhandeling
 • Opstellen koopovereenkomst
 • Informeren notaris
 • Termijnbewaking (bedenktijd, voorbehouden en bankgarantie)
 • Eindinspectie

Wanneer betaal ik deze 1.950 euro?

Dit bedrag betaal je pas na de succesvolle verkoop van je woning. Wel brengen wij 550 euro in rekening na plaatsing op Funda dit bedrag is gelijk aan de kosten voor de complete fotografie en de plaatsing op Funda.

Wat is er allemaal nodig om mijn huis online te krijgen?

Nadat de advertentieteksten en de professionele foto’s gemaakt zijn vragen wij om akkoord. Als wij dan ook de benodigde formulieren in bezit hebben, zetten we de woning direct op onze website en op Funda. Daarnaast promoten we de woning onder de juiste doelgroep via social media.

Waarom kost een bezichtiging 148 euro?

Dit is gebaseerd op de volgende activiteiten: afspraak inplannen bij beide partijen, bevestigen van afspraak bij beide partijen, reistijd makelaar, daadwerkelijke bezichtiging, nabellen beide partijen, informatie doorsturen.

Wat als een groot aantal mensen mijn woning willen bezichtigen?

Mocht het stormlopen na de plaatsing op Funda, dan kunnen wij in overleg met jou een open huis organiseren waarbij we alle potentiële kopers uitnodigen om langs te komen.

Vanaf wanneer wordt er bezichtigd?

Na plaatsing op Funda duurt het gemiddeld anderhalf tot twee weken voordat we starten met de eerste bezichtigingen. We ‘verzamelen’ een aantal geïnteresseerden Zo is het mogelijk om meerdere bezichtigingen achter elkaar te plannen of alle bezichtigingen via een open huis te houden.

Zit jouw antwoord er niet tussen?
Neem dan snel contact op, wij helpen je graag verder.

Wat vinden mensen van ons?

Vanaf het begin hadden we al een goede klik met Franca den Bieman, onze makelaar van Makelaar voor een uur. Zij heeft ons door het hele traject uitstekend begeleid met altijd goede terugkoppeling en informatie. Dit heeft geleid tot een snelle en succesvolle verkoop van ons appartement. Wij kunnen Franca dan ook zeer aanbevelen!

Dhr. Van der Meer

Gaf een 10 op Funda

Laatst verkochte huizen

Staat je nieuwe droomhuis er niet tussen? Bel ons gerust voor een zoekopdracht.

Je persoonlijke makelaar

Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn of waar je dan ook woont in Nederland: er is altijd een beschikbare makelaar in de buurt. Voor ons team van zeer kundige professionals is geen vraag te veel of uitdaging te gek.

Wij nemen de tijd voor je. Adviseren je zoals we ook onze eigen familie zouden adviseren. En we zijn ook nog eens hele leuke mensen… Wat wil je nog meer?

Wil jij ook je huis eenvoudig verkopen tegen de beste voorwaarde voor een eerlijke prijs?