Bereken de kosten voor jouw pakket

meest gekozen
Welke dienst bieden we aan Pakketnaam  Prijs (incl btw)    Online Advies   Flexibel bezichtigen   All-In (onbeperkt bezichtigen)
Intake gesprek Waardebepaling  Kosteloos V V V
Woningopname V V V
Waardeindicatie V V V
Publicatie & promotie Presentatie  € 785,00 V V V
Fotografie V V V
Plattegronden V V V
Virtuele tour V V V
Onderhandelingen Commerciele begeleiding  € 599,00 V V V
Koopovereenkomst Juridische begeleiding  € 599,00 V V V
Juridische zaken V V
Bezichtigingen Bezichtiging pakket  € 1.750,00 V
Bezichtiging los  € 148,00 V*
 € –  € 1.983,00 nu voor € 1.750,00  € 1.750,00  € 3.500,00 nu € 3.400,00
exclusief bezichtigen
* met een maximum van € 2.000,00
aan bezichtigen

wat kost het?

 

VOORBEELD –
WONING T.W.V. €398.000,00
JOUW GEMIDDELDE VOORDEEL IS MINIMAAL; € 2.970,00

 

Wat gaan wij doen om jouw woning succesvol te verkopen;

 • intakegesprek;
  wie zijn wij en wat kan je van ons verwachten.
 • woningopname;
  woning bekijken en zoveel mogelijk informatie noteren over het soort woning, de grootte, de indeling, bouwkundige kwaliteit.
  Op basis hiervan wordt een indicatieve waarde van de woning afgegeven.
 • waardeindicatie;
  de waarde-indicatie staat in het opnamerapport en is een deskundige inschatting van de waarde van jouw woning volgens jouw taxateur. De uiteindelijke vraagprijs bepaal je samen met onze makelaar.
 • alle juridische zaken;
  van jouw woning leggen we een juridisch dossier aan. We maken dit juridisch dossier compleet. Controleren van de vragenlijst, koopovereenkomst en gegevens. Het updaten van juridische gegevens.
 • publicatie & promotie;
  het goed online vinden van jouw woning is essentieel. We zorgen voor goede aanbiedingsteksten van jouw woning. Deze zijn essentieel op funda zodat jouw potentiële koper een juist en sfeervol beeld krijgt. We plaatsen jouw woning op funda, social media als op onze eigen website. Daarnaast zorgen wij voor het ‘te koop’ tuinbord en ‘te koop’ posters. Op Facebook creëren we een speciale campagne die veel potentiële kopers trekt door onze virtuele tour van jouw woning.
 • professionele fotografie;
  een goede eerste indruk maken is een must. Dit trekt veel belangstelling en kan invloed hebben op de interesse naar jouw woning. Een professionele fotoreportage is essentieel om jouw woning sfeervol te presenteren.
 • interactieve plattegronden;
  door de nieuwste plattegronden in 2D en 3D, krijgen potentiële kopers beter inzicht in de ruimten. Door deze extra informatie wordt jouw woning ook beter vindbaar en hoger geplaatst in Funda.
 • virtuele tour;
  dit is een optie die nog enkele andere makelaar of andere online woningverkoper aanbiedt. De virtuele tour zorgt voor nog meer beleving van jouw woning.
  Jouw potentiële kopers kunnen gewoon thuis vanaf de bank jouw woning bekijken. Ze hebben een nog beter beeld en kunnen beter inschatten dan bij normale fotografie en plattegronden of de specifieke wensen en functionaliteiten die men in gedachten heeft passen in de woning. Dat scheelt je bezichtigingen. Kijk, en dat maakt ons verdienmodel uniek. We leggen een belangrijke essentiële basis met ons pakket en daarna betaal je per bezichtiging. Waarbij we de garantie geven dat je altijd goedkoper uit bent, dan bij de reguliere makelaar.
 • onderhandelingen;
  de makelaarbelt met de potentiële koper van je woning om het voorstel door te nemen en eventuele vragen door te nemen. Daarnaast zal de makelaar het bod met je bespreken en je adviseren welke strategie te hanteren om te komen tot een succesvolle verkoop.
 • afhandeling koopovereenkomst;
  hieronder valt het opstellen en controleren van de koopovereenkomst en uiteraard zorgen wij ervoor dat deze bij de notaris terecht komt.

We plannen zoveel mogelijk afspraken na elkaar. Meerdere bezichtigingen betekent een aanpassing van het tarief. Je kiest in dit geval voor het Flexibel bezichtigenpakket. Dat is maximaal Totaal : € 3.750,00 maar waarschijnlijk minder.

De kosten bij een reguliere makelaar; € 6.720,00 (dit is o.b.v. 1,5% courtage en opstartkosten)
Jouw voordeel is minimaal; € 2.970,00

En, je betaalt altijd achteraf, pas na de succesvolle verkoop.

De voordelen kort op een rij;

Makelaar voor een uur;

 1. Maakt de kosten voor je inzichtelijk. Je bent ervan verzekerd dat je nooit teveel betaalt. Bespaar duizenden euro’s t.o.v. makelaars
 2. Door de virtuele tour bekijken potentiële kopers de woning vanaf de bank. “Minder bezichtigingen, maximaal resultaat”
 3. Het oude verdienmodel van makelaars kan niet meer in deze tijd. Wij willen dit graag anders doen; eerlijk, persoonlijk en compleet.
 4. We leveren een compleet pakket inclusief virtual reality tour, foto’s en plattegronden. Dit zorgt voor een optimale uitstraling!