fbpx

VERKOCHT Noordwal ’s Gravenhage

 In Woningen

UNIEKE KANS! Een mooi appartement in het centrum van Den Haag! Mooi licht 3 kamer appartement op de eerste etage met een berging en een gemeenschappelijke binnentuin. Op loopafstand van de paleistuinen en het veelzijdige winkelaanbod van Den Haag. Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer maar ook met de auto want uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Entree via een afgesloten hal vervolgens pak je de lift of het trappenhuis naar de eerste etage en loop je via de galerij naar de voordeur. Als je door de entree de woning binnenkomt vindt je een gang met een vaste kast, een voor-zijkamer, een ruime hoofdslaapkamer, een tussengelegen badkamer, een toilet met fonteintje en een lichte woon-/eetkamer met open keuken. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een bad en een wastafel. De open keuken is van alle gemakken voorzien en heeft een koelkast, inbouw vaatwasser, gasfornuis met ondergelegen oven, afzuigkap en ingebouwde magnetron. Het appartement heeft zelfs een berging van maar liefst 5,5 m². Genoeg ruimte dus om je fiets veilig neer te zetten en om veel spullen in op te bergen.

 

 

 

 

 

 

Waar staat Makelaar voor een uur voor?

Wij zijn een makelaarskantoor dat zich, naast de gebruikelijke makelaarswerkzaamheden, onderscheidt in de navolgende twee punten: 

1. We bieden een eerlijk een transparant tarief, dat je naar eigen behoefte kunt afnemen. Je betaalt alleen voor de werkzaamheden die daadwerkelijk door ons worden verricht. Eerlijk is eerlijk. 

2. We bieden een zo uitgebreid mogelijke presentatie van de woning middels de Virtual Reality tour welke standaard door ons wordt aangeboden. Hiermee bieden wij potentiële kopers de mogelijkheid de woning eerst digitaal te bezichtigen alvorens er een bezichtiging wordt ingepland. Alle partijen zijn hierbij geholpen. 

 

Courtage

Wij hebben de courtage opgesplitst in een vast bedrag aangevuld met een bedrag per bezichtiging. Alle gebruikelijke makelaarsdiensten (los van de bezichtigingen) vallen binnen de vaste kosten. Jij bepaalt wat je afneemt!

 

Verkoopbegeleiding:

Het vaste lage tarief voor het flexibel bezichtigen pakket bedraagt € 1.750,00 inclusief btw (€ 1.446,28 exclusief btw). De kosten per bezichtiging zijn gewaardeerd op € 148,00 inclusief btw (€ 122,31 exclusief btw) met een maximum van € 2.000,00 (€ 1.652,89 exclusief btw).   

 

Dus de kosten voor de verkoop van je woning worden nooit hoger dan € 3.750,00 inclusief btw (€ 3.099,17 exclusief btw).  

 

Je kunt ons all-in pakket afnemen, inclusief onbeperkt bezichtigen, voor een bedrag van € 3.400,00 inclusief btw (€ 2.809,92 exclusief btw).  

 

Deze prijs is inclusief alles wat er nodig is om de woning te verkopen. Er worden geen aanvullende kosten gerekend, te denken aan opstartkosten of advertentiekosten.  

 

Aankoopbegeleiding:

Het vaste lage tarief voor het flexibel bezichtigen pakket bedraagt € 1.000,00 inclusief btw (€ 826,45 exclusief btw). De kosten per bezichtiging zijn gewaardeerd op € 148,00 inclusief btw (€ 122,31 exclusief btw) met een maximum van € 2.000,00 (€ 1.652,89 exclusief btw).   

 

Dus de kosten voor de aankoop van een geschikte woning worden nooit hoger dan € 3.000,00 inclusief btw (€ 2.179,34 exclusief btw).  

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
Almere vr-tour