fbpx

VERKOCHT Badweg Schiermonnikoog

 In Woningen

VERKOCHT!
In het appartementencomplex STRANDRESORT SCHIER bieden wij een modern appartement aan op de begane grond met ruime diepe tuin op het zuiden. Dit gunstig gelegen appartementencomplex ligt in de duinen en ligt op loopafstand tussen het dorp en het strand. Tevens heeft dit complex eigen welness voorzieningen zoals een zwembad, sauna, stoombad en jacuzzi waarvan u vrij gebruik kunt maken. Het appartement heeft een lichte woonkamer met een open keuken voorzien van luxe inbouwapparatuur, betegeld toilet (wandcloset) met fonteintje, zeer ruime badkamer met betegelde douche, hardstenen wastafel en rain shower.

 

 

 

 

 

 

 

Waar staat Makelaar voor een uur voor?

Wij zijn een makelaarskantoor dat zich, naast de gebruikelijke makelaarswerkzaamheden, onderscheidt in de navolgende twee punten: 

1. We bieden een eerlijk een transparant tarief, dat je naar eigen behoefte kunt afnemen. Je betaalt alleen voor de werkzaamheden die daadwerkelijk door ons worden verricht. Eerlijk is eerlijk. 

2. We bieden een zo uitgebreid mogelijke presentatie van de woning middels de Virtual Reality tour welke standaard door ons wordt aangeboden. Hiermee bieden wij potentiële kopers de mogelijkheid de woning eerst digitaal te bezichtigen alvorens er een bezichtiging wordt ingepland. Alle partijen zijn hierbij geholpen. 

 

Courtage

Wij hebben de courtage opgesplitst in een vast bedrag aangevuld met een bedrag per bezichtiging. Alle gebruikelijke makelaarsdiensten (los van de bezichtigingen) vallen binnen de vaste kosten. Jij bepaalt wat je afneemt!

 

Verkoopbegeleiding:

Het vaste lage tarief voor het flexibel bezichtigen pakket bedraagt € 1.750,00 inclusief btw (€ 1.446,28 exclusief btw). De kosten per bezichtiging zijn gewaardeerd op € 148,00 inclusief btw (€ 122,31 exclusief btw) met een maximum van € 2.000,00 (€ 1.652,89 exclusief btw).   

 

Dus de kosten voor de verkoop van je woning worden nooit hoger dan € 3.750,00 inclusief btw (€ 3.099,17 exclusief btw).  

 

Je kunt ons all-in pakket afnemen, inclusief onbeperkt bezichtigen, voor een bedrag van € 3.400,00 inclusief btw (€ 2.809,92 exclusief btw).  

 

Deze prijs is inclusief alles wat er nodig is om de woning te verkopen. Er worden geen aanvullende kosten gerekend, te denken aan opstartkosten of advertentiekosten.  

 

Aankoopbegeleiding:

Het vaste lage tarief voor het flexibel bezichtigen pakket bedraagt € 1.000,00 inclusief btw (€ 826,45 exclusief btw). De kosten per bezichtiging zijn gewaardeerd op € 148,00 inclusief btw (€ 122,31 exclusief btw) met een maximum van € 2.000,00 (€ 1.652,89 exclusief btw).   

 

Dus de kosten voor de aankoop van een geschikte woning worden nooit hoger dan € 3.000,00 inclusief btw (€ 2.179,34 exclusief btw).  

 

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt