fbpx

Verhuisplan

Ons verhuisplan ziet er als volgt uit.

Stap 1 Kennismaking en woningopname

Onze makelaar komt bij je thuis voor een persoonlijk kennismakingsgesprek en een opname van de woning. Gezamenlijk bepalen wij de te hanteren vraagprijs en verkoopstrategie. Onze fotograaf komt bij je langs om professionele foto’s te maken. Uniek bij Makelaar voor een uur™ is de online virtual reality rondleiding, die in het foto-pakket is opgenomen. Met een 360 graden camera wordt je woning professioneel door onze fotograaf vastgelegd. De editing en programmering tot een online virtual reality rondleiding zit hierbij in begrepen. De eerste stap is gezet!

Stap 2 Verkoop en marketing

Je woning wordt prominent online op diverse websites gepubliceerd, waaronder Funda en Makelaar voor een uur™. Makelaar voor een uur™ zorgt voor een actieve marketing op social media (Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest) tevens krijg je voor de herkenbaarheid een te koop bord.

Stap 3 Bezichtigingen

Wanneer een geïnteresseerde koper via Makelaar voor een uur™ of via Funda een bezichtiging aan heeft gevraagd, stellen wij je daarvan direct op de hoogte. We plannen gezamenlijk een moment voor een bezichtiging (het liefst meerdere achter elkaar). Indien een bod op je woning wordt uitgebracht, dan pakt Makelaar voor een uur™ het onderhandelingstraject direct voor je op om gezamenlijk tot een overeenstemming te komen.

Stap 4 Een succesvolle verkoop

Gefeliciteerd. De gezamenlijke onderhandeling heeft geleid tot een overeenstemming over prijs, oplevering en overige voorwaarden. Dat is heel fijn. Onze juridische afdeling zorgt voor de opstelling van de VastgoedPRO koopovereenkomst. Je makelaar blijft betrokken voor eventuele vragen en gaat indien gewenst met je mee naar de notaris voor de overdracht.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt