Verhuizen zonder stress: maak een verhuisplan (infographic)

Hoe verhuis je je spullen het beste van het oude huis naar je nieuwe woning: zonder stress? Wij helpen jou met het maken van je verhuisplan. Is het iets voor jou om op de verhuisdag zelf pas te zien dat de lampen nog aan het plafond hangen? Dan kan deze checklist je helpen.

Het blijkt dat de meeste Nederlanders verhuizen binnen hun huidige buurt of plaats. Van de ruim 1,8 miljoen mensen die verhuisden in 2016, bleef 60% in dezelfde gemeente, dit schrijft het NRC. “Afstand bepaald de hoeveelheid stress, want hoe verder je van je oude plek af gaat wonen hoe drastischer je sociale leven verandert”, zo geeft socioloog Brian Gillespie aan.

Verhuisplan stap 1

Eén van de meest voor de hand liggende, maar toch beste, tip: begin op tijd. In de praktijk gebeurt dit veelal niet. Ontdek van tevoren wie jou kan helpen en wie wat in bezit heeft. Heeft iemand in je vriendengroep een busje of dien je een verhuisbedrijf te regelen? En waar kan de bus parkeren? Wat moet je allemaal vóór het verhuizen ondernemen?

Met behulp van infographic

Download de infographic met de meest vergeten bezigheden vóór een verhuizing: deze helpt je met het plannen van de verhuisbezigheden. Vul je e-mailadres in en ontvang het gratis document:


Recommended Posts