fbpx

Marco van Velthoven

 In

We vroegen aan één van onze klanten een testimonial te schrijven. Marco van Velthoven had zijn huis te koop gezet in Almere. Na een succesvolle open dag was er al direct een bieding die uiteindelijk heeft geresulteerd in de verkoop. Binnen 14 dagen was de verkoop een feit.

ZIE HIER HUN ERVARINGEN MET MAKELAAR VOOR EEN UUR:

Van nature challenge ik graag de gevestigde orde. De makelaars leveren mijns inziens over het algemeen weinig toegevoegde waarde en zijn in sommige gevallen ook nog eens heel erg arrogant en zelfingenomen. Toevalligerwijs zag ik op linkedin een mooie campagne voor een object voorbij komen en op die manier maakte ik voor het eerst kennis met makelaar voor een uur, een sympathiek initiatief en gewoon lekker anders. En de kosten zijn ook goed te overzien en heel reeel.

INNOVATIE MIDDELS VR TOUR

Bij de kennismaking liet Wouter me een voorbeeld zien van een VR tour door het huis. Enorm modern en zelf online door je huis lopen. Wel heel goed om op een dergelijke manier door het huis te  ‘wandelen’. Je ziet echt alles, dus inspiratie om het huis zo clean mogelijk te laten fotograferen zonder teveel accesoires en onnodige elementen. Daarnaast krijgen potentiele kopers al direct een zeer goed beeld van de woning. Een bezichtiging dient dan mijns inziens om het  ‘goede gevoel’  te krijgen bij het huis. Daarnaast vind ik de VR tour ook zeer realistisch en geeft het de werkelijkheid zeer nauwgezet weer. Niets groothoeklenzen en dus teleurstellingen bij de werkelijke bezichtiging.

BEGELEIDING MAKELAAR VOOR EEN UUR

De begeleiding van de makelaar was erg goed. Als puntje van verbetering is wellicht de eerste dagen wat vaker contact (toch spannend je huis verkopen) maar gedurende het biedings- en verkoopproces uitmuntend geholpen. Zeer tevreden met het resultaat en de communicatie en uiteraard de verdere afhandeling.

PRIMA PRIJS – KWALITEIT VERHOUDING

De uiteindelijke kosten voor de begeleiding van 1750 euro voor de verkoop van het huis met een compleet pakket is prima. Veel zorg werd uit handen genomen waarbij ik zelf de bezichtiging voor mijn rekening heb genomen.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt