fbpx

Testimonial: “We hadden direct een goed gevoel bij Makelaar voor een uur”

 In Testimonials

We vroegen aan één van onze klanten een testimonial te schrijven. Familie Verlaat had hun huis te koop gezet in Almere, en binnen een aantal bezichtigingen was hun woning verkocht. Ze hadden het geluk dat ze gebruik konden maken van onze opstart-aanbieding: maar ook zonder aanbieding zou het het waard zijn! Een mooi compliment voor onze makelaars.

Zie hier hun ervaringen met Makelaar voor een uur:

“Wij lazen op Facebook een post waarin de werkwijze van Makelaar voor een uur stond uitgelegd, met daarbij de actie voor de eerste 11 aanmeldingen (die betalen alleen de bezichtigingen en geen starttarief). We hadden direct het gevoel dat dat iets voor ons zou kunnen zijn. We stonden namelijk net op het punt verschillende makelaars uit te nodigen om te kijken met wie de beste klik zou zijn. Maar omdat we een leuk en goed kennismakingsgesprek hadden met de makelaars van makelaar voor een uur, hebben we geen andere makelaars meer uitgenodigd en zijn we met hen in zee gegaan. Het is nog beter verlopen dan we hadden gedacht.

Professionele foto’s en vr-tour van woning

Er zijn prachtige professionele foto’s gemaakt en de VR-tour geeft een heel realistische ervaring van het huis. Dit is echt een pré; de mensen die ons huis kwamen bezichtigen waren in ieder geval heel serieus geïnteresseerd. En de 2e kijkers hebben het gekocht tegen een betere prijs dan onze vraagprijs.

Begeleiding Makelaar voor een uur

Erg tevreden over de begeleiding van het hele traject. Men zou misschien verwachten dat het lagere tarief ook minder dienstverlening of betrokkenheid met zich meebrengt, maar niets is minder waar. De presentatie op Funda was helemaal compleet, met de VR-tour als bonus. ‘Onze’ makelaar en de contactpersoon van de binnendienst waren goed bereikbaar en proactief. Voor de bezichtigingen werd ruim de tijd genomen, zo’n vijf kwartier per keer, zodat de kijkers de kans kregen het huis echt te ervaren en zich wellicht al een beetje thuis te voelen. De onderhandelingen zijn zeer naar tevredenheid verlopen. Als het nodig was, was er ’s avonds en in het weekend contact.

Kwalitatieve én goedkope makelaar

Wij hadden het geluk bij de eerste 11 aanmeldingen te zitten en daardoor geen starttarief te hoeven betalen van 1750 euro. Maar zelfs als we die wel hadden betaald, zouden we nog steeds véél goedkoper uit zijn geweest voor dienstverlening die minstens zo goed is als die van andere makelaars.”

juli 2017

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
Makelaar voor een uur review