fbpx

Huis verkopen of kopen? Bespaar nu duizenden euro’s

Mijn naam is Karen van de Vendel, makelaar in de regio Utrechtse Heuvelrug.

“Ik help mensen op een manier die ik zelf prettig zou vinden: oprecht, met toewijding en met heldere taal. Ik heb gekozen voor Makelaar voor een uur, omdat zij staan voor een voordelige en klantgerichte aanpak.”

De tijd van het ouderwetse courtagemodel gebaseerd op de verkoopprijs, is wat mij betreft voorbij. Verder krijg je van de traditionele makelaars vaak over de kosten te horen zonder vermelding van de BTW. Het kost je allemaal al gauw duizenden euro’s extra. Makelaar voor een uur is veel goedkoper, omdat wij het traditionele courtagemodel achterwege laten. En omdat we altijd transparant zijn over de exacte kosten, weet je bij voorbaat waar je aan toe bent. Zo kom je nooit voor een verrassing te staan. En wat je bij mij bespaart, kunt je bijvoorbeeld weer gebruiken voor de nieuwe woning.

Makelaar voor een uur is een landelijk team van professionals dat werkt voor een vaste lage prijs! Je woning verkopen vanaf €1.750,- inclusief BTW. Bekijk hier hoe wij dit aanpakken met ons verhuisplan.

Voor de regio Utrechtse Heuvelrug kunt je bij mij terecht. Ik bied u een persoonlijk toegewijde aanpak. Van de kennismaking tot de bezichtigingen en de succesvolle verkoop van uw huis sta ik voor je klaar. Ik ben betrokken en haal het beste resultaat tegen een eerlijk en zeer voordelig tarief!

Wil je mij als je persoonlijke makelaar?

Makelaar voor een uur de transparante en eerlijke makelaar!

Huis verkopen of kopen in regio Utrechtse Heuvelrug?

Mijn aanpak is persoonlijk, betrokken en gericht op het maximale resultaat tegen een eerlijk en goedkoper tarief! Je woning verkopen vanaf €1.750,- inclusief BTW. Kennis maken? Meld je snel aan!

Mijn huizen aanbod

Wellicht zijn deze woningen in Utrecht wat voor jou?

Huis kopen of verkopen in Utrechtse Heuvelrug?

Intro tekst Utrechtse Heuvelrug

Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug is een schilderachtig gebied. Het bestaat uit dorpen als Amerongen, Elst en Leersum en ligt vlakbij de Betuwe en op een half uur afstand van de Veluwe. Het staat voor het idyllische buitenleven waar veel mensen van dromen. Het is rijk aan historie en cultuur, musea en natuurlijk heerlijke eetgelegenheden.

Natuurgebieden

Er zijn ook veel natuurgebieden met mooie wandel- en fietsroutes, zoals het Nationale Park Utrechtse Heuvelrug, het Amerongse Bos en de uiterwaarden van de Rijn.

Kastelen

Een aantal bezienswaardigheden zijn Kasteel Amerongen en Kasteel Broekhuizen. Verder ligt tussen Amerongen en Leersum het prachtige natuurgebied Zuijlenstein. En natuurlijk Ouwehands Dierenpark in Rhenen met de prachtige panda’s.

Huis kopen in Utrechtse Heuvelrug? Vraag nu een gratis consult aan.

HULP BIJ HET VERKOPEN VAN JE HUIS?

Dat doe ik graag! We beginnen met een kennismakingsgesprek en gaan stap voor stap bekijken hoe we alles voor jou kunnen regelen. Denk aan de waardebepaling, woningopname, waarde-indicatie, geadviseerde vraagprijs en nog veel meer. Heb je nog vragen neem een kijkje op onze vragenpagina of maak een afspraak met mij.

Dit vinden onze klanten van ons?

Rodosstraat 2

We zijn erg tevreden over de service van Makelaar voor een uur en het eindresultaat van de verkoop. We hadden geen makkelijk object om te verkopen, maar Edwin hield de moed er altijd in en kwam met gedegen advies. De vaste prijs werkt erg fijn en je hebt op geen enkel moment het gevoel dat… Meer lezen “Rodosstraat 2”

Wittenburgergracht 67

We zijn erg tevreden over de service van Makelaar voor een uur en het eindresultaat van de verkoop. We hadden geen makkelijk object om te verkopen, maar Edwin hield de moed er altijd in en kwam met gedegen advies. De vaste prijs werkt erg fijn en je hebt op geen enkel moment het gevoel dat… Meer lezen “Wittenburgergracht 67”

Michael Juten

Makelaar voor een uur review

De mensen van Makelaar voor een uur weten alles van je huis en de buurt, dit geeft het gevoel dat ze je huis goed kunnen verkopen. De vr-tour was voor mij een toegevoegde waarde, omdat mensen zo van te voren al door het huis kunnen lopen en hierdoor de ruimtes beter in kunnen schatten. Makelaar… Meer lezen “Michael Juten”

Michael Juten

Fam. Verlaat

We hadden direct een goed gevoel bij Makelaar voor een uur. Het was de enige makelaar die we langs lieten komen. Het was een pré dat een makelaar een realistisch beeld van de woning schetst, zo wisten we zeker dat de mensen die ons huis kwamen bezichtigen serieus interesse hadden. Het tweede stel kijkers hebben… Meer lezen “Fam. Verlaat”

Famillie Verlaat

Joris Dijkstra

Helder en goed geïnformeerd. Helder begeleidt en de documentatie goed op orde.

Joris Dijkstra

Marco van Velthoven

We vroegen aan één van onze klanten een testimonial te schrijven. Marco van Velthoven had zijn huis te koop gezet in Almere. Na een succesvolle open dag was er al direct een bieding die uiteindelijk heeft geresulteerd in de verkoop. Binnen 14 dagen was de verkoop een feit.ZIE HIER HUN ERVARINGEN MET MAKELAAR VOOR… Meer lezen “Marco van Velthoven”

Marco van Veldhoven
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.