fbpx
A8D7FAC0-C8CA-43AE-AADD-F636DBEDBC2E

Huis verkopen of kopen? Bespaar nu duizenden euro’s

Mijn naam is Charlotte Geerlings, makelaar in Uithoorn en Amstelveen.

“Uw aanbeveling is het grootste compliment dat ik kan ontvangen.”

Een traditionele makelaar hanteert een courtagemodel. Een courtage is de vorm van een percentage van de verkoopprijs, is duur en ouderwets. Het maakt immers niet uit wat de verkoopprijs van je woning is, de werkzaamheden voor een makelaar zijn voor alle woningen gelijk. Makelaar voor een uur is veel goedkoper.

Je bespaart bij Makelaar voor een uur duizenden euro’s! Die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor een mooie vloer of een nieuw interieur. Ik bied jou, bij de verkoop van je huis, de beste kwaliteit en service tegen een transparante prijs! Waarom meer betalen dan nodig is?

Geen stress en hoofdpijn voor je want ik begeleid je door het volledige verkoopproces. Bekijk hier hoe wij dit aanpakken met ons verhuisplan. Van een professionele plaatsing op Funda tot de bezichtigingen en de overdracht bij de notaris. Ik leun niet achterover: maar ga actief op zoek naar de potentiële koper voor je woning.

Wil je mij als je persoonlijke makelaar?

EEN WERKDAG UIT HÉT LEVEN VAN CHARLOTTE

0ABC23B2-7383-484B-AADB-03968765EB86

HUIS VERKOPEN OF KOPEN IN UITHOORN OF AMSTELVEEN?

Mijn aanpak is persoonlijk, betrokken en gericht op het maximale resultaat tegen een eerlijk en goedkoper tarief! Je woning verkopen vanaf €1.750,- inclusief BTW. Kennis maken? Meld je snel aan!

HUIZEN AANBOD IN DE BUURT

HUIS KOPEN IN UITHOORN OF AMSTELVEEN

WAAROM?

Uithoorn en Amstelveen zijn prettige plaatsen om te wonen. Het ligt in het midden van de Randstad met de nieuwe verbindingsweg N201 tussen Haarlem en Hilversum. Via deze weg ben je ook zo op luchthaven Schiphol en op de snelwegen A4 en A2.

464A25EB-24A8-41B4-B300-08DF3060376A

Genieten aan Amstel

De boulevard van het Oude Dorp in Uithoorn is in 2015 gemoderniseerd met aanmeer plekken voor plezier bootjes en genoeg terrasjes van meedere horeca gelegenheden die aan de Amstel en de boulevard grenzen.

09972B28-6156-4834-A551-F20AFFD8A130

Het Amsterdamse Bos

Ondanks dat Amsterdam en Schiphol op steenworp afstand liggen, kennen Uithoorn en Amstelveen meerdere groene recreactie gebieden. Heerlijk om te wandelen met het gezin of om even te ontkomen van de drukte van de dagelijkse routine.

7CAB7C3D-DEA1-4E6D-8B5C-9946055FCB17

Amsterdam om de hoek

Binnen 20 minuten bevind u zich in Amsterdam. Vanaf 2024 kunt u met de vernieuwde metro Uithoornlijn nog gemakkelijker de binnenstad bereiken. Een dagje weg of avondje uit is tot die tijd prima te doen met de bus of auto en P+R parkeergarages.

Huis kopen in Uithoorn of Amstelveen? Vraag nu een gratis consult aan.

HULP BIJ HET VERKOPEN VAN JE HUIS?

Dat doe ik graag! We beginnen met een kennismakingsgesprek en gaan stap voor stap bekijken hoe we alles voor jou kunnen regelen. Denk aan de waardebepaling, woningopname, waarde-indicatie, geadviseerde vraagprijs en nog veel meer. Heb je nog vragen neem een kijkje op onze vragenpagina of maak een afspraak met mij.

Succes verhalen van Makelaar voor een uur

Rodosstraat 2

We zijn erg tevreden over de service van Makelaar voor een uur en het eindresultaat van de verkoop. We hadden geen makkelijk object om te verkopen, maar Edwin hield de moed er altijd in en kwam met gedegen advies. De vaste prijs werkt erg fijn en je hebt op geen enkel moment het gevoel dat… Meer lezen “Rodosstraat 2”

Wittenburgergracht 67

We zijn erg tevreden over de service van Makelaar voor een uur en het eindresultaat van de verkoop. We hadden geen makkelijk object om te verkopen, maar Edwin hield de moed er altijd in en kwam met gedegen advies. De vaste prijs werkt erg fijn en je hebt op geen enkel moment het gevoel dat… Meer lezen “Wittenburgergracht 67”

Michael Juten

Makelaar voor een uur review

De mensen van Makelaar voor een uur weten alles van je huis en de buurt, dit geeft het gevoel dat ze je huis goed kunnen verkopen. De vr-tour was voor mij een toegevoegde waarde, omdat mensen zo van te voren al door het huis kunnen lopen en hierdoor de ruimtes beter in kunnen schatten. Makelaar… Meer lezen “Michael Juten”

Michael Juten

Fam. Verlaat

We hadden direct een goed gevoel bij Makelaar voor een uur. Het was de enige makelaar die we langs lieten komen. Het was een pré dat een makelaar een realistisch beeld van de woning schetst, zo wisten we zeker dat de mensen die ons huis kwamen bezichtigen serieus interesse hadden. Het tweede stel kijkers hebben… Meer lezen “Fam. Verlaat”

Famillie Verlaat

Joris Dijkstra

Helder en goed geïnformeerd. Helder begeleidt en de documentatie goed op orde.

Joris Dijkstra

Marco van Velthoven

We vroegen aan één van onze klanten een testimonial te schrijven. Marco van Velthoven had zijn huis te koop gezet in Almere. Na een succesvolle open dag was er al direct een bieding die uiteindelijk heeft geresulteerd in de verkoop. Binnen 14 dagen was de verkoop een feit.ZIE HIER HUN ERVARINGEN MET MAKELAAR VOOR… Meer lezen “Marco van Velthoven”

Marco van Veldhoven
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt