fbpx
A7985881-C130-4A5D-B746-DDF4EA9C8AAC

Huis verkopen of kopen? Bespaar nu duizenden euro’s

Mijn naam is Manon Raatjes, geboren, getogen en nog altijd woonachtig in het prachtige dorp Soest.

“U zorgvuldig begeleiden bij het aan- of verkopen van uw woning. Maatwerk leveren vanuit persoonlijke betrokkenheid, transparantie en kennis van de woningmarkt. Daar ligt mijn kracht en grote passie.”

Een traditionele makelaar hanteert een courtagemodel. Een courtage is de vorm van een percentage van de verkoopprijs, is duur en ouderwets. Het maakt immers niet uit wat de verkoopprijs van je woning is, de werkzaamheden voor een makelaar zijn voor alle woningen gelijk. Makelaar voor een uur is veel goedkoper.

Je bespaart bij Makelaar voor een uur duizenden euro’s! Die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor een mooie vloer of een nieuw interieur. Ik bied jou, bij de verkoop van je huis, de beste kwaliteit en service tegen een transparante prijs! Waarom meer betalen dan nodig is?

Geen stress en hoofdpijn voor je want ik begeleid je door het volledige verkoopproces. Bekijk hier hoe wij dit aanpakken met ons verhuisplan. Van een professionele plaatsing op Funda tot de bezichtigingen en de overdracht bij de notaris. Ik leun niet achterover: maar ga actief op zoek naar de potentiële koper voor je woning.

Wil je mij als je persoonlijke makelaar?

Achter de schermen bij Kinderen kopen een huis | SBS6

unnamed

Huis verkopen of kopen in Soest / Baarn?

Mijn aanpak is persoonlijk, betrokken en gericht op het maximale resultaat tegen een eerlijk en goedkoper tarief! Je woning verkopen vanaf €1.750,- inclusief BTW. Kennis maken? Meld je snel aan!

Huizen aanbod in Soest / Baarn

Huis kopen in Soest / Baarn waarom?

Wonen in het prachtige Soest of Baarn. Veel natuur, cultuur en ontspanning binnen handbereik. Centraal gelegen in het land waardoor u binnen 10 minuten rijden op de snelwegen zit richting Amsterdam dan wel Utrecht. Dat wil toch iedereen!

Natuur en  omgeving

Prachtige natuurgebieden in zowel Soest als Baarn. Wandelen, mountainbiken, wielrennen, met je kinderen sleeën in de Soester Duinen. Even nagenieten in de directe omgeving van de bossen waar zich diverse leuke restaurantjes bevinden. Kortom alles binnen handbereik om echt tot rust te komen en te ontspannen.

Paleis Soestdijk

Altijd al nieuwsgierig geweest hoe onze vroeger vorstin Koningin woonde? Tegenwoordig kan men een rondleiding krijgen door het paleis. Een bijeenkomst organiseren, borrel of diner behoort ook tot de mogelijkheden. In het begin van de zomer wordt de tuin van het paleis omgetoverd  voor 10 dagen tot een feestterrein waar concerten worden gegeven met grote namen waaronder Sting, Anouk, Di-rect en ga zo maar door. Er valt veel te beleven.

Nationaal Militair Museum

Nationaal Militair Museum voorheen Luchtvaartmuseum Soesterberg: Zin in een stoer dagje uit? Bezoek het Nationaal Militair Museum op het terrein van de voormalige Vliegbasis Soesterberg: hier hangt avontuur in de lucht! Ontdek in het museum het verhaal van de krijgsmacht en dwaal langs de grootste militaire collectie van Nederland. Er is een 360 graden koepelfilm, een speelruimte voor kinderen, en onderweg word je uitgedaagd om interactieve games te spelen. Leuk én leerzaam voor jong en oud.

Huis kopen in Soest / Baarn? Vraag nu een gratis consult aan.

MIJN SUCCES VERHALEN

Schermafbeelding 2021-06-02 om 20.50.29

Turfstreek 151, Soest

“Echt een aanrader, geen hoge hakken makelaar met koker rokje of pak, maar iemand die geïnteresseerd is en lol heeft in het vak dat ze uitoefent. Vriendelijk persoon. Goed benaderbaar voor de vragen van de kopers. Ze heeft verstand van zaken.”

Schermafbeelding 2021-05-27 om 21.31.26

Acacialaan 34, Baarn

“Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen. Behalve het verkopen van je huis komt er kwa emotie ook veel bij kijken. Deze makelaar heeft ook oog en oor naar het verhaal achter een verkoop maar houdt tevens ook rekening met de wensen voor de nieuwe woning. Het is een totaalpakket waardoor het vertrouwen tussen klant en makelaar zeer uitmuntend en goed is geweest. Ook de afhandeling werd goed uitgelegd waardoor je goed weet wat je moet doen en waar op te letten.” – Dhr. Mevrouw R. Baan

A03A24AA-145E-4C37-84DA-4FC920FBA3C9

Blauwendraad 4, Rhenen

Makelaar voor een uur was de vierde makelaar die we ingeschakeld hebben. Voor een vaste heel redelijke prijs, zeker in het hoge segment, wist mevr. Raatjes eerlijk, helder en prettig met potentiële kopers om te gaan. En inderdaad volhardend met succes! Dank daarvoor.” – Dhr. Dijkgraaf

HULP BIJ HET VERKOPEN VAN JE HUIS?

Dat doe ik graag! We beginnen met een kennismakingsgesprek en gaan stap voor stap bekijken hoe we alles voor jou kunnen regelen. Denk aan de waardebepaling, woningopname, waarde-indicatie, geadviseerde vraagprijs en nog veel meer. Heb je nog vragen neem een kijkje op onze vragenpagina of maak een afspraak met mij.

Ook bereikbaar op

☎️ 06 – 1547 5976

 manon@makelaarvooreenuur.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt