Huis verkopen of kopen? Bespaar nu duizenden euro’s

Mijn naam is Manon Raatjes, geboren, getogen en nog altijd woonachtig in het prachtige dorp Soest.

“U zorgvuldig begeleiden bij het aan- of verkopen van uw woning. Maatwerk leveren vanuit persoonlijke betrokkenheid, transparantie en kennis van de woningmarkt. Daar ligt mijn kracht en grote passie.”

Een traditionele makelaar hanteert een courtagemodel. Een courtage is de vorm van een percentage van de verkoopprijs, is duur en ouderwets. Het maakt immers niet uit wat de verkoopprijs van je woning is, de werkzaamheden voor een makelaar zijn voor alle woningen gelijk. Makelaar voor een uur is veel goedkoper.

Je bespaart bij Makelaar voor een uur duizenden euro’s! Die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor een mooie vloer of een nieuw interieur. Ik bied jou, bij de verkoop van je huis, de beste kwaliteit en service tegen een transparante prijs! Waarom meer betalen dan nodig is?

Geen stress en hoofdpijn voor je want ik begeleid je door het volledige verkoopproces. Bekijk hier hoe wij dit aanpakken met ons verhuisplan. Van een professionele plaatsing op Funda tot de bezichtigingen en de overdracht bij de notaris. Ik leun niet achterover: maar ga actief op zoek naar de potentiële koper voor je woning.

Wil je mij als je persoonlijke makelaar?

Een werkdag uit hét leven van Manon

Huis verkopen of kopen in Soest / Baarn?

Mijn aanpak is persoonlijk, betrokken en gericht op het maximale resultaat tegen een eerlijk en goedkoper tarief! Je woning verkopen vanaf €1.750,- inclusief BTW. Kennis maken? Meld je snel aan!

Huizen aanbod in Soest / Baarn

Huis kopen in Soest / Baarn waarom?

Wonen in het prachtige Soest of Baarn. Veel natuur, cultuur en ontspanning binnen handbereik. Centraal gelegen in het land waardoor u binnen 10 minuten rijden op de snelwegen zit richting Amsterdam dan wel Utrecht. Dat wil toch iedereen!

Natuur en  omgeving

Prachtige natuurgebieden in zowel Soest als Baarn. Wandelen, mountainbiken, wielrennen, met je kinderen sleeën in de Soester Duinen. Even nagenieten in de directe omgeving van de bossen waar zich diverse leuke restaurantjes bevinden. Kortom alles binnen handbereik om echt tot rust te komen en te ontspannen.

Paleis Soestdijk

Altijd al nieuwsgierig geweest hoe onze vroeger vorstin Koningin woonde? Tegenwoordig kan men een rondleiding krijgen door het paleis. Een bijeenkomst organiseren, borrel of diner behoort ook tot de mogelijkheden. In het begin van de zomer wordt de tuin van het paleis omgetoverd  voor 10 dagen tot een feestterrein waar concerten worden gegeven met grote namen waaronder Sting, Anouk, Di-rect en ga zo maar door. Er valt veel te beleven.

Nationaal Militair Museum

Nationaal Militair Museum voorheen Luchtvaartmuseum Soesterberg:

Zin in een stoer dagje uit? Bezoek het Nationaal Militair Museum op het terrein van de voormalige Vliegbasis Soesterberg: hier hangt avontuur in de lucht! Ontdek in het museum het verhaal van de krijgsmacht en dwaal langs de grootste militaire collectie van Nederland. Er is een 360 graden koepelfilm, een speelruimte voor kinderen, en onderweg word je uitgedaagd om interactieve games te spelen. Leuk én leerzaam voor jong en oud.

Huis kopen in Soest / Baarn? Vraag nu een gratis consult aan.

MIJN SUCCES VERHALEN

Van Lenneplaan 9, Soest

Wij vonden in Manon Raatjes, een niet NVM makelaar, een makelaar die luisterde naar onze wensen en bij wie onze belangen prima behartigd zagen worden. Duidelijke afspraken voor een duidelijke prijs.” – Mevr. Van Hal

Buntweg 1, Soest

We zijn erg tevreden over de samenwerking met de makelaar. Het contact verloopt prettig en ze is heel deskundig en erg betrokken. Wij kunnen haar van harte aanbevelen.” – Dhr. de Vos

Blauwendraad 4, Rhenen

Makelaar voor een uur was de vierde makelaar die we ingeschakeld hebben. Voor een vaste heel redelijke prijs, zeker in het hoge segment, wist mevr. Raatjes eerlijk, helder en prettig met potentiële kopers om te gaan. En inderdaad volhardend met succes! Dank daarvoor.” – Dhr. Dijkgraaf

HULP BIJ HET VERKOPEN VAN JE HUIS?

Dat doe ik graag! We beginnen met een kennismakingsgesprek en gaan stap voor stap bekijken hoe we alles voor jou kunnen regelen. Denk aan de waardebepaling, woningopname, waarde-indicatie, geadviseerde vraagprijs en nog veel meer. Heb je nog vragen neem een kijkje op onze vragenpagina of maak een afspraak met mij.

Ook bereikbaar op

☎️ 06 – 1547 5976

 manon@makelaarvooreenuur.nl