fbpx
10657F29-3B63-4D3D-9A68-3E35EF743BE5

Huis verkopen of kopen? Bespaar nu duizenden euro’s

Mijn naam is Wouter van Dijk en ik ben de Makelaar voor een uur in regio De Bilt / Bilthoven en Zeist. Ik ben opgegroeid in Bilthoven en woon zelf in Groenekan. Doordat ik bijna mijn hele leven al in de regio woon kan ik met recht  zeggen dat ik de regio op mijn duimpje ken en dat De Bilt / Bilthoven weinig verrassingen voor mij heeft.

“Het mooiste van het werk als makelaar vind ik het contact met mensen en dat je je klanten daadwerkelijk verder kunt helpen met hun woonwensen en hun wensen voor de toekomst.”

Een traditionele makelaar hanteert een courtagemodel. Een courtage is de vorm van een percentage van de verkoopprijs, is duur en ouderwets. Het maakt immers niet uit wat de verkoopprijs van je woning is, de werkzaamheden voor een makelaar zijn voor alle woningen gelijk. Makelaar voor een uur is veel goedkoper.

Je bespaart bij Makelaar voor een uur duizenden euro’s! Die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor een mooie vloer of een nieuw interieur. Ik bied jou, bij de verkoop van je heuse, de beste kwaliteit en service tegen een transparante prijs! Waarom meer betalen dan nodig is?

Geen stress en hoofdpijn voor je want ik begeleid je door het volledige verkoopproces. Bekijk hier hoe wij dit aanpakken met ons verhuisplan. Van een professionele plaatsing op Funda tot de bezichtigingen en de overdracht bij de notaris. Ik leun niet achterover: maar ga actief op zoek naar de potentiële koper voor je woning.

Wil je mij als je persoonlijke makelaar?

EEN WERKDAG UIT HÉT LEVEN VAN WOUTER

3E8EA67B-58E9-445E-A899-35201DF30BF7

HUIS VERKOPEN OF KOPEN IN De Bilt??

Mijn aanpak is persoonlijk, betrokken en gericht op het maximale resultaat tegen een eerlijk en goedkoper tarief! Je woning verkopen vanaf €1.750,- inclusief BTW.Wil je kennis maken? Meld je dan nu aan.

HUIZEN AANBOD IN regio De Bilt

HUIS KOPEN IN REGIO DE BILT WAAROM?

De regio de beeld/Bilthoven is een heerlijke omgeving om te wonen. De sfeer is gemoedelijk er is voor ieder wat wils. De regio kenmerkt zich vooral door het vele groen. De prachtige parken en bossen. Het centrum van Bilthoven is recent geheel gerenoveerd en met de vele mooie nieuwe winkels en horeca is het ook nog eens een huis winkelstad geworden.

Op enkele kilometers van Utrecht heb je wel de lusten maar niet de lasten van de stad. Uit ervaring weet ik dat het heerlijk wonen en opgroeien is in Bilthoven. Echt een aanrader.

04CC5710-3DE1-4BD8-BA85-798F7B3B246C

Landschap

Utrechts landschap met uitgestrekte bossen. Bezoek ook de prachtige beeldentuin van de wereldberoemde kunstenaar Jits Bakker bij Landgoed Beerschoten. Vele bronzen beelden zijn hier gratis te bewonderen in een prachtig aangelegde tuin.

EDE9F02F-6AB2-409D-8F94-2E12798E2257

De Kwinkelier

Het winkelhart van de gemeente is de Kwinkelier. De Kwinkelier is recent geheel gerenoveerd en heeft naast vele gezellige terrasjes ook een divers aanbod aan winkels. Voor elk wat wils

E8F221F8-B936-4A78-B075-09BB4F212319

KNMI

Sinds 1897 is het KNMI in de gemeente gevestigd. Het KNMI verzorgt onder andere de dagelijkse weersverwachtingen en waarschuwingen voor gevaarlijke weersomstandigheden.

Wil jij een huis kopen in regio De Bilt? Vraag dan een gratis en vrijblijvend je consult aan.

MIJN SUCCES VERHALEN

HULP BIJ HET VERKOPEN VAN JE HUIS?

Dat doe ik graag! We beginnen met een kennismakingsgesprek en gaan stap voor stap bekijken hoe we alles voor jou kunnen regelen. Denk aan de waardebepaling, woningopname, waarde-indicatie, geadviseerde vraagprijs en nog veel meer. Heb je nog vragen neem een kijkje op onze vragenpagina of maak een afspraak met mij.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt