fbpx
7F5A5762-6A2D-488E-A7EC-48FD517A4BC2

Huis verkopen of kopen? Bespaar nu duizenden euro’s

Mijn naam is Alfred Damhof. Makelaar in ’t Gooi. Ik help u graag bij het verkopen of vinden van uw woning. Als makelaar heb ik een klik met mensen en onroerend goed.

Vanaf het begin tot en met het einde ben ik erbij en neem graag de tijd om er voor u het beste uit te halen. 

Een traditionele makelaar hanteert een courtagemodel. Een courtage is de vorm van een percentage van de verkoopprijs, is duur en ouderwets. Het maakt immers niet uit wat de verkoopprijs van je woning is, de werkzaamheden voor een makelaar zijn voor alle woningen gelijk. Makelaar voor een uur is veel goedkoper.

Je bespaart bij Makelaar voor een uur duizenden euro’s! Die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor een mooie vloer of een nieuw interieur. Ik bied jou, bij de verkoop van je huis, de beste kwaliteit en service tegen een transparante prijs! Waarom meer betalen dan nodig is?

Geen stress en hoofdpijn voor je want ik begeleid je door het volledige verkoopproces. Bekijk hier hoe wij dit aanpakken met ons verhuisplan. Van een professionele plaatsing op Funda tot de bezichtigingen en de overdracht bij de notaris. Ik leun niet achterover: maar ga actief op zoek naar de potentiële koper voor je woning.

Wil je mij als je persoonlijke makelaar?

Huis verkopen of kopen in Huizen / Het Gooi?

Mijn aanpak is persoonlijk, betrokken en gericht op het maximale resultaat tegen een eerlijk en goedkoper tarief! Je woning verkopen vanaf €1.750,- inclusief BTW. Kennis maken? Meld je snel aan!

Huizen aanbod in Huizen / Het Gooi

Ik heb momenteel geen huizen in de verkoop, wellicht zijn deze woningen Utrecht wat voor jou?

Huis kopen in Huizen / Het Gooi waarom?

Intro regio
CB06B74E-90F5-4DC4-9906-79F9A46C05F7

Haven van Huizen

Ontdek de historische botters, ontdek het Nautisch Kwartier en je herleeft de Zuiderzee-tijd in dit voormalig vissersdorp dat Huizen eens is geweest. Je kunt in de plezierjacht haven heerlijk eten in de vele restaurants en relaxed wandelen langs het Gooimeer en op de heide van het Goois Natuurreservaat. Dat alles maakt Huizen tot een veelzijdige bestemming en een sfeervolle plaats om te wonen.

DA5177C7-3441-4336-8054-FC269FC79082

Winkelhart Laren

Laren is prachtig gelegen in een groene en ruime omgeving met een dorpskern en een warm en gezellig centrum met veel winkeltjes. Laren staat bekend als een karakteristiek dorp met veel boomrijke buurten en behoort absoluut in de top 10 woonplaatsen van Nederland. Met de uitvalswegen A1 en A27 zit je bovendien direct op de snelweg waardoor de bereikbaarheid erg gunstig is. In de woonbuurten is er veel rust en ruimte waardoor Laren zeer gewild is en blijft.

ADF7F0ED-1816-448F-8458-AF1E26E805C7

Vesting Naarden

Dit eeuwenoude stadje staat bol van de historische gebouwen en bijzondere monumenten. Het biedt voor elk wat wils met de grote variatie aan winkels, antiekzaken, galeriën en horeca. Ook vind je hier het Vestingmuseum en maak je een rondvaarttocht of je pakt er een biertje bij de bijzondere brouwerij Comenius. Tijdens het wandelen ontdek je nog de dubbele stadswallen, de vestinggracht, de toenmalige stadspoort, de bastions en nog veel meer. De bereikbaarheid is zeer gunstig door de ligging vlakbij de A1. Kortom, hier wel iedereen wel wonen.

Huis kopen in Huizen / Het Gooi? Vraag nu een gratis consult aan.

Mijn succes verhalen

Hulp bij het verkopen van je huis?

Dat doe ik graag! We beginnen met een kennismakingsgesprek en gaan stap voor stap bekijken hoe we alles voor jou kunnen regelen. Denk aan de waardebepaling, woningopname, waarde-indicatie, geadviseerde vraagprijs en nog veel meer. Heb je nog vragen neem een kijkje op onze vragenpagina of maak een afspraak met mij.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt