fbpx
A8EB346F-AFAE-4281-95B3-68239C80DAD2

Huis verkopen of kopen? Bespaar nu duizenden euro’s

Mijn naam is Evelien Peelen, makelaar voor een uur in de regio Haarlem. Bijna 20 jaar geleden verhuisde ik vanuit Amsterdam naar het groene Haarlem. Ik ken ondertussen Haarlem en de Haarlemse huizenmarkt op mijn duimpje. Een huis kopen of verkopen is een belangrijke gebeurtenis in je leven en ik help je hierbij graag. Mijn kracht is dat ik wensen kan vertalen in oplossingen. Creatief ben en de eventuele potentie van een huis kan zien. Ik heb een persoonlijke aanpak en begeleid van a tot z.

“Het mooiste van het werk als makelaar vind ik het contact met mensen en dat je klanten daadwerkelijk kunt helpen met het vinden van hun droomhuis en ze kunt ontzorgen bij de verkoop van hun huis. Ik maak daarbij gebruik van mijn wandelingen die ik maak door de diverse wijken van Haarlem om een goed beeld te krijgen van de omgeving. Het aanbod van scholen, winkels, een station in de buurt etc. Bij makelaar voor een uur zijn we oprecht dienstverlenend.”

Een traditionele makelaar hanteert een courtagemodel. Een courtage is de vorm van een percentage van de verkoopprijs, is duur en ouderwets. Het maakt immers niet uit wat de verkoopprijs van je woning is, de werkzaamheden voor een makelaar zijn voor alle woningen gelijk. Makelaar voor een uur is veel goedkoper.

Je bespaart bij Makelaar voor een uur duizenden euro’s! Die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor een mooie vloer of een nieuw interieur. Ik bied jou, bij de verkoop van je huis, de beste kwaliteit en service tegen een transparante prijs! Waarom meer betalen dan nodig is?

Geen stress en hoofdpijn voor je want ik begeleid je door het volledige verkoopproces. Bekijk hier hoe wij dit aanpakken met ons verhuisplan. Van een professionele plaatsing op Funda tot de bezichtigingen en de overdracht bij de notaris. Ik leun niet achterover: maar ga actief op zoek naar de potentiële koper voor je woning.

Wil je mij als je persoonlijke makelaar?

Een werkdag uit hét leven van makelaar

Evelien Peelen: ik heb een passie voor ‘huizen’ en ‘locatie’, ‘locatie’, locatie.. Ik weet wat het is om een keuze te maken en wat daarbij komt kijken. Dat zorgt er voor dat ik weet hoe ik wensen kan vertalen

bezienswaardigheden-haarlem

Huis verkopen of kopen in Haarlem?

Mijn aanpak is persoonlijk, betrokken en gericht op het maximale resultaat tegen een eerlijk en goedkoper tarief! Je woning verkopen vanaf €1.750,- inclusief BTW. Kennis maken? Meld je snel aan!

Huizen aanbod in Haarlem

Huis kopen in Haarlem waarom?

Wonen in Haarlem: De ligging van Haarlem is ideaal. Amsterdam en Schiphol op nog geen 20 minuten afstand en de duinen en het strand als achtertuin. Vanuit Haarlem kun je genieten van het schitterende Nationaal Park Zuid-Kennemerland, fraaie buitenplaatsen, strand, zee en recreatiegebied Spaarnwoude. Ook de kleurrijke Bollenstreek en de Keukenhof liggen om de hoek.

9DD24948-AD3D-4D21-A97C-4A026A579471

Historische binnenstad

De mooie binnenstad met de Grote Bavokerk op de grote markt, de leukste winkels van Nederland, de vele (verborgen) hofjes, de Koepelkathedraal en de vele stadsparken. Ontdek Haarlem ook via de Haarlemse grachten, de terrasjes langs het water, het uitzicht op de prachtige monumenten. De Spaarnestad is onderdeel van de Staande Mast Route waardoor doorvaart van pleziervaart mogelijk is.

465032AC-6E2E-459E-90F6-756874C68D7D

Rijk aan cultuur

Haarlem biedt een enorm cultureel aanbod. Naast de bekende musea, als het Teylers museum, het Frans Hals museum en het Dolhuys, is er molen de Adriaan, de Stadsschouwburg, de Toneelschuur, meerdere bioscopen, Poppodium het Patronaat, de Philharmonie, brouwerij de Jopenkerk, de Lichtfabriek, een Blues-Jazzclub, debatcentrum de Pletterij en nog veel meer!

haarlem_stadsbeeld__p1050114_-1024×683

Culinair genieten

Haarlem staat bekend om haar veelzijdige culinaire aanbod: van hippe koffiebars en uitstekende lunchrooms tot aan gezellige borrellocaties en bijzondere restaurants, van eenvoudig tot exclusief. Zomers kun je neerstrijken op één van de vele terrasjes of het stadsstrand. Wil je liever genieten van een echt Michelin sterrenrestaurant? Ook dat kan in Haarlem, de meest Bourgondische stad van het noorden.

Huis kopen in Haarlem? Vraag nu een gratis consult aan.

HULP BIJ HET VERKOPEN VAN JE HUIS?

Dat doe ik graag! We beginnen met een kennismakingsgesprek en gaan stap voor stap bekijken hoe we alles voor jou kunnen regelen. Denk aan de waardebepaling, woningopname, waarde-indicatie, geadviseerde vraagprijs en nog veel meer. Heb je nog vragen neem een kijkje op onze vragenpagina of maak een afspraak met mij.

Succes verhalen van Makelaar voor een uur

Rodosstraat 2

We zijn erg tevreden over de service van Makelaar voor een uur en het eindresultaat van de verkoop. We hadden geen makkelijk object om te verkopen, maar Edwin hield de moed er altijd in en kwam met gedegen advies. De vaste prijs werkt erg fijn en je hebt op geen enkel moment het gevoel dat… Meer lezen “Rodosstraat 2”

Wittenburgergracht 67

We zijn erg tevreden over de service van Makelaar voor een uur en het eindresultaat van de verkoop. We hadden geen makkelijk object om te verkopen, maar Edwin hield de moed er altijd in en kwam met gedegen advies. De vaste prijs werkt erg fijn en je hebt op geen enkel moment het gevoel dat… Meer lezen “Wittenburgergracht 67”

Michael Juten

Makelaar voor een uur review

De mensen van Makelaar voor een uur weten alles van je huis en de buurt, dit geeft het gevoel dat ze je huis goed kunnen verkopen. De vr-tour was voor mij een toegevoegde waarde, omdat mensen zo van te voren al door het huis kunnen lopen en hierdoor de ruimtes beter in kunnen schatten. Makelaar… Meer lezen “Michael Juten”

Michael Juten

Fam. Verlaat

We hadden direct een goed gevoel bij Makelaar voor een uur. Het was de enige makelaar die we langs lieten komen. Het was een pré dat een makelaar een realistisch beeld van de woning schetst, zo wisten we zeker dat de mensen die ons huis kwamen bezichtigen serieus interesse hadden. Het tweede stel kijkers hebben… Meer lezen “Fam. Verlaat”

Famillie Verlaat

Joris Dijkstra

Helder en goed geïnformeerd. Helder begeleidt en de documentatie goed op orde.

Joris Dijkstra

Marco van Velthoven

We vroegen aan één van onze klanten een testimonial te schrijven. Marco van Velthoven had zijn huis te koop gezet in Almere. Na een succesvolle open dag was er al direct een bieding die uiteindelijk heeft geresulteerd in de verkoop. Binnen 14 dagen was de verkoop een feit.ZIE HIER HUN ERVARINGEN MET MAKELAAR VOOR… Meer lezen “Marco van Velthoven”

Marco van Veldhoven
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt