fbpx
DEFAD57E-1BF3-4D52-86EA-B4D0025840B5

Huis verkopen of kopen? Bespaar nu duizenden euro’s

Hoi ik ben Martien Jansen en ik de makelaar van Makelaar voor een uur in Cuijk / Boxmeer / Uden en omgeving.

“Door mijn lange ervaring als ondernemer in de regio ken ik zeer veel mensen en bedrijven. Dus wil je woning verkopen of verhuren of zoek je een woning neem contact met mij op”

Een traditionele makelaar hanteert een courtagemodel. Een courtage is de vorm van een percentage van de verkoopprijs, is duur en ouderwets. Het maakt immers niet uit wat de verkoopprijs van je woning is, de werkzaamheden voor een makelaar zijn voor alle woningen gelijk. Makelaar voor een uur is veel goedkoper.

Je bespaart bij Makelaar voor een uur duizenden euro’s! Die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor een mooie vloer of een nieuw interieur. Ik bied jou, bij de verkoop van je huis, de beste kwaliteit en service tegen een transparante prijs! Waarom meer betalen dan nodig is?

Geen stress en hoofdpijn voor je want ik begeleid je door het volledige verkoopproces. Bekijk hier hoe wij dit aanpakken met ons verhuisplan. Van een professionele plaatsing op Funda tot de bezichtigingen en de overdracht bij de notaris. Ik leun niet achterover: maar ga actief op zoek naar de potentiële koper voor je woning.

Wil je mij als je persoonlijke makelaar?

Huis verkopen of kopen inCuijk / Boxmeer / Uden?

Mijn aanpak is persoonlijk, betrokken en gericht op het maximale resultaat tegen een eerlijk en goedkoper tarief! Je woning verkopen vanaf €1.750,- inclusief BTW. Kennis maken? Meld je snel aan!

Huizen aanbod in Cuijk / Boxmeer / Uden

Huis kopen in Cuijk / Boxmeer / Uden waarom?

Intro regio

Huis kopen in Cuijk / Boxmeer / Uden? Vraag nu een gratis consult aan.

MIJN SUCCES VERHALEN

6736036_PICTURE_1

Rede 1

Uitleg tekst

Makelaar Cuijk / Boxmeer / Uden Martien Jansen

Rede 2

Uitleg tekst

Makelaar Cuijk / Boxmeer / Uden Martien Jansen

Rede 3

Uitleg tekst

HULP BIJ HET VERKOPEN VAN JE HUIS?

Dat doe ik graag! We beginnen met een kennismakingsgesprek en gaan stap voor stap bekijken hoe we alles voor jou kunnen regelen. Denk aan de waardebepaling, woningopname, waarde-indicatie, geadviseerde vraagprijs en nog veel meer. Heb je nog vragen neem een kijkje op onze vragenpagina of maak een afspraak met mij.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt