fbpx
schermafbeelding-2021-08-25-om-23.04.43

Huis verkopen of kopen? Bespaar nu duizenden euro’s

Hallo, mijn naam is Kimo van Grondelle. Geboren en getogen in buurdorp Soest, maar ook vele jaren met veel plezier in Baarn gewoond.

“Ik doe een stapje extra en ik denk graag mee. Met mijn kennis, contacten en positieve blik help ik u graag verder.

Een traditionele makelaar hanteert een courtagemodel. Een courtage is de vorm van een percentage van de verkoopprijs, is duur en ouderwets. Het maakt immers niet uit wat de verkoopprijs van je woning is, de werkzaamheden voor een makelaar zijn voor alle woningen gelijk. Makelaar voor een uur is veel goedkoper.

Je bespaart bij Makelaar voor een uur duizenden euro’s! Die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor een mooie vloer of een nieuw interieur. Ik bied jou, bij de verkoop van je huis, de beste kwaliteit en service tegen een transparante prijs! Waarom meer betalen dan nodig is?

Geen stress en hoofdpijn voor je want ik begeleid je door het volledige verkoopproces. Bekijk hier hoe wij dit aanpakken met ons verhuisplan. Van een professionele plaatsing op Funda tot de bezichtigingen en de overdracht bij de notaris. Ik leun niet achterover: maar ga actief op zoek naar de potentiële koper voor je woning.

Wil je mij als je persoonlijke makelaar?

EEN WERKDAG UIT HÉT LEVEN VAN Kimo EN HET TEAM!

27fc80fd-be63-44cd-9c0f-8c5fa613f766

Huis verkopen of kopen in Baarn?

Mijn aanpak is persoonlijk, betrokken en gericht op het maximale resultaat tegen een eerlijk en goedkoper tarief! Je woning verkopen vanaf €1.750,- inclusief BTW. Kennis maken? Meld je snel aan!

Huizen aanbod omgeving Baarn

Huis kopen in Baarn waarom?

Baarn kent een rijke geschiedenis en dit zie je terug in de architectuur. Het groene dorp kenmerkt zich door de mooie, karakteristieke woningen. Daarnaast heeft het een heerlijk autovrij centrum met terrassen en veel boutique zaken. Dit alles gecombineerd met de prachtige natuur en de centrale ligging maakt het voor veel mensen een ideaal dorp om te wonen.

sms-20160609-1251-nia3

Vorstelijk Baarn

Wilt u Baarn in al haar schoonheid bekijken? Van het paleis en de kastelen tot aan de prachtige wijken en de omgeving rijk aan natuur. Voor een heerlijke wandeling of schaatstocht kunt u zowel terecht bij Groeneveld als de Lage Vuursche, met een bosrijke omgeving, prachtige parken en vele wateren.

pexels-photo-5945561

Proeven in Baarn

Baarn kent veel evenementen en één van deze festiviteiten genaamd ‘Vorstelijk Proeven in Baarn’.-

nederland-paleis-soestdijk

Paleis Soest

Het bekende historische koninklijk huis, paleis Soestdijk. Inmiddels een welbekende toeristische trekpleister met mensen uit heel Nederland die graag even een blik werpen in het prachtige stulpje van voorheen koningin Juliana en Prins Bernhard.

Huis kopen in Baarn? Vraag nu een gratis consult aan.

HULP BIJ HET VERKOPEN VAN JE HUIS?

Dat doe ik graag! We beginnen met een kennismakingsgesprek en gaan stap voor stap bekijken hoe we alles voor jou kunnen regelen. Denk aan de waardebepaling, woningopname, waarde-indicatie, geadviseerde vraagprijs en nog veel meer. Heb je nog vragen neem een kijkje op onze vragenpagina of maak een afspraak met mij.

Ook bereikbaar op

☎️ 06 – 1990 4149

kimo@makelaarvooreenuur.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt