fbpx
1

Huis verkopen of kopen? Bespaar nu duizenden euro’s

Mijn naam is Liesbeth van Lieshout, inwoner en makelaar in de regio Apeldoorn.

“De regio Apeldoorn is een van de mooiste regio’s in Nederland met ruimte, natuur en heel goede voorzieningen. Daarnaast kent deze regio een uitstekende ontsluiting naar zowel de randstad als het oosten van Nederland. Het is een fantastisch gebied om in te wonen, kan ik uit ervaring zeggen. De aan- of verkoop van uw woning is bij mij dan ook in gedreven handen.”

Een van de belangrijkste voorwaarden voor levensgeluk is een goed huis. Wat dat precies is, is voor iedereen anders. Een persoonlijke klik met je makelaar is dus belangrijk bij de aankoop of verkoop van je huis. Het aankoop en verkoopproces van een huis begeleid ik daarom met uiterste zorgvuldigheid en persoonlijke aandacht.

Daarbij horen ook de financiële afspraken die je met je makelaar maakt. Wat mij betreft zijn dat eigentijdse en vooral eerlijke afspraken. Dus geen duur en ouderwets courtagemodel waarbij je een percentage van de verkoopprijs betaalt aan de makelaar. Maar gewoon een vast bedrag voor de werkzaamheden die de makelaar werkelijk uitvoert. Hoe dat precies werkt, kun je lezen op de homepage van deze website.

Je bespaart hierdoor duizenden euro’s! Dit bedrag kun je dan misschien gebruiken voor een mooie vloer of een nieuw interieur. Maar je krijgt wel een professionele, full service begeleiding. Van een uitgebreide plaatsing op Funda tot de bezichtigingen en als je dat wilt de overdracht bij de notaris.

Ik wil graag kennismaken met iedereen met verhuisplannen. Ben je nieuwsgierig of wij een klik hebben? Klik dan op onderstaande button.

Een werkdag uit hét leven van Liesbeth

1-1

Huis verkopen of kopen in Apeldoorn?

Mijn aanpak is persoonlijk, betrokken en gericht op het maximale resultaat tegen een eerlijk en goedkoper tarief! Je woning verkopen vanaf €1.750,- inclusief BTW. Kennis maken? Meld je snel aan!

Huizen aanbod Makelaar voor een uur

Huis kopen in Apeldoorn waarom?

Ruime huizen, prachtige natuur, goede scholen, goede gezondheidszorg en meer dan genoeg bedrijvigheid. De gemeente Apeldoorn biedt eigenlijk alles wat nodig is om prettig te kunnen wonen en ligt zo centraal dat de randstad en andere delen van het land onder handbereik zijn via de A1 en de A50.

40ef4c1c5a5e411993c919812c13361d

Nationaal Park de Hoge Veluwe

Is een enorm natuurgebied waar je ook terecht kunt voor kunst en cultuur zoals lezingen, wandelingen, markten en concerten. Ook vind je er het Jachthuis Sint Hubertus een buitenverlijf ontworpen door architecten H. P. Berlage en Henry van de Velde en het Kröller Müller museum.

64466_fullimage_het_loo_gardens_818x512

Paleis Het Loo

De tuinen van paleis Het Loo zijn zeker een bezoek waard. Er is een doorlopend aanbod van activiteiten. Van tentoonstellingen tot schaatsen in de tuin in de winter.

1517927059

Golfclub de Scherpenbergh

Apeldoorn kent een rijk aanbod aan sportverenigingen en ondernemersverenigingen. Golfclub de schepenberg verenigt een businessclub met het sportieve. En hanteert daarbij een zeer open karakter. Ook niet business-leden zijn welkom voor het slaan van een balletje.

Huis kopen in regio? Vraag nu een gratis consult aan.

Hulp bij het verkopen van je huis?

Dat doe ik graag! We beginnen met een kennismakingsgesprek en gaan stap voor stap bekijken hoe we alles voor jou kunnen regelen. Denk aan de waardebepaling, woningopname, waarde-indicatie, geadviseerde vraagprijs en nog veel meer. Heb je nog vragen neem een kijkje op onze vragenpagina of maak een afspraak met mij.

Succesverhalen van makelaar voor een uur

Rodosstraat 2

We zijn erg tevreden over de service van Makelaar voor een uur en het eindresultaat van de verkoop. We hadden geen makkelijk object om te verkopen, maar Edwin hield de moed er altijd in en kwam met gedegen advies. De vaste prijs werkt erg fijn en je hebt op geen enkel moment het gevoel dat… Meer lezen “Rodosstraat 2”

Wittenburgergracht 67

We zijn erg tevreden over de service van Makelaar voor een uur en het eindresultaat van de verkoop. We hadden geen makkelijk object om te verkopen, maar Edwin hield de moed er altijd in en kwam met gedegen advies. De vaste prijs werkt erg fijn en je hebt op geen enkel moment het gevoel dat… Meer lezen “Wittenburgergracht 67”

Michael Juten

Makelaar voor een uur review

De mensen van Makelaar voor een uur weten alles van je huis en de buurt, dit geeft het gevoel dat ze je huis goed kunnen verkopen. De vr-tour was voor mij een toegevoegde waarde, omdat mensen zo van te voren al door het huis kunnen lopen en hierdoor de ruimtes beter in kunnen schatten. Makelaar… Meer lezen “Michael Juten”

Michael Juten

Fam. Verlaat

We hadden direct een goed gevoel bij Makelaar voor een uur. Het was de enige makelaar die we langs lieten komen. Het was een pré dat een makelaar een realistisch beeld van de woning schetst, zo wisten we zeker dat de mensen die ons huis kwamen bezichtigen serieus interesse hadden. Het tweede stel kijkers hebben… Meer lezen “Fam. Verlaat”

Famillie Verlaat

Joris Dijkstra

Helder en goed geïnformeerd. Helder begeleidt en de documentatie goed op orde.

Joris Dijkstra

Marco van Velthoven

We vroegen aan één van onze klanten een testimonial te schrijven. Marco van Velthoven had zijn huis te koop gezet in Almere. Na een succesvolle open dag was er al direct een bieding die uiteindelijk heeft geresulteerd in de verkoop. Binnen 14 dagen was de verkoop een feit.ZIE HIER HUN ERVARINGEN MET MAKELAAR VOOR… Meer lezen “Marco van Velthoven”

Marco van Veldhoven
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt