fbpx
6C4D8E06-0551-4D4B-A13F-B26E3F7C59AF

Huis verkopen of kopen? Bespaar nu duizenden euro’s

Op een persoonlijke en betrokken wijze begeleidt Franca u volledig tijdens een aan – of verkooptraject. Zij zorgt ervoor dat alles goed geregeld wordt en geeft de volledige aandacht aan iedere opdracht. Zij is pro-actief, flexibel en daadkrachtig. Haar kantoor is gevestigd in Oost maar actief in heel Amsterdam e.o.

Een traditionele makelaar hanteert een courtagemodel. Een courtage is de vorm van een percentage van de verkoopprijs, is duur en ouderwets. Het maakt immers niet uit wat de verkoopprijs van je woning is, de werkzaamheden voor een makelaar zijn voor alle woningen gelijk. Makelaar voor een uur is veel goedkoper.

Je bespaart bij Makelaar voor een uur duizenden euro’s! Die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor een mooie vloer of een nieuw interieur. Ik bied jou, bij de verkoop van je huis, de beste kwaliteit en service tegen een transparante prijs! Waarom meer betalen dan nodig is?

Geen stress en hoofdpijn voor je want ik begeleid je door het volledige verkoopproces. Bekijk hier hoe wij dit aanpakken met ons verhuisplan. Van een professionele plaatsing op Funda tot de bezichtigingen en de overdracht bij de notaris. Ik leun niet achterover: maar ga actief op zoek naar de potentiële koper voor je woning.

Wil je mij als je persoonlijke makelaar?

Een werkdag uit het leven van Franca

Huis verkopen of kopen in Amsterdam?

Mijn aanpak is persoonlijk, betrokken en gericht op het maximale resultaat tegen een eerlijk en goedkoper tarief! Je woning verkopen vanaf €1.750,- inclusief BTW. Kennis maken? Meld je snel aan!

Huizen aanbod in Amsterdam

Huis kopen in Amsterdam waarom?

In Oost gebeurt het, zeggen ze in Oost. Nee hoor, zegt West, dit is de place to be. Waar komt de rivaliteit tussen de stadsdelen Oost en West vandaan? Wat Franca betreft, al jaren wonend in Oost, is Oost de plek in Amsterdam om te wonen. Franca legt je graag uit waarom maar kent ook de andere buurten in de stad goed!
B32AB887-BB04-416F-96A9-36161B8F795D

JAVAPLEIN

Javastraat Oost van Amsterdam is een van de leukste straten van Amsterdam Oost. Er zijn retailers en producten van over de hele wereld, maar ook overal super modieuze hotspots. Je kunt de beste groenten, brood, kruiden en specerijen kopen in lokale winkels. Daarna strijk je neer in een leuk café, lunchroom of restaurant.

ADFB5609-6D79-4AC7-8E09-9DB4F2FEA445

ARTIS

Van 1 december (dinsdag) tot 3 januari (zondag) is ARTIS het winterseizoen. Het park wordt omgetoverd tot een winterbelevenis door zwaailichten, authentieke draaimolens en wintervoedsel. Er is ook een speciaal ontwikkelde Winter in ARTIS-applicatie waarmee bezoekers kunnen ontdekken hoe de natuur zich aanpast aan de seizoenen.

FDC5E615-BCC4-4025-8D7E-B1C4C43D27CF

OOSTERPARK

Het Oosterpark is een plek om te ontspannen, sporten en ontmoeten, met een geschiedenis van meer dan 100 jaar. Wat kan je er doen? Wandelen,hond uitlaten, picknicken, spelen, spetteren in het peuterbad, joggen, tai chi, lezen, mediteren. Alles is mogelijk in het Oosterpark. De muziekkoepel is het centrum van de programmering van het park.

Huis kopen in Amsterdam? Vraag nu een gratis consult aan.

MIJN SUCCES VERHALEN

Schermafbeelding 2021-06-21 om 18.50.55

Oostelijke Handelskade 1107+ PP

Erg fijne makelaar om mee te werken, alles verliep op rolletjes. De gunstige prijs was echt een fijne verrassing.

zeeburgerkade-760

Zeeburgerkade 760

Vanaf het begin hadden we al een goede klik met Franca den Bieman, onze makelaar van makelaar voor een uur. Zij heeft ons door het hele traject uitstekend begeleid met altijd goede terugkoppeling en informatie. Dit heeft geleid tot een snelle en succesvolle verkoop van ons appartement. Wij kunnen Franca dan ook zeer aanbevelen.
2E5A2DC6-A4B1-48B9-AC28-C6AFC1B55C54

Javastraat 99 B

Franca heeft mij begeleid bij de verkoop van mijn studio op de Javastraat in Amsterdam. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik uitermate tevreden ben met de geboden service. Franca kende de markt en de buurt uitstekend, is snel en prettig in haar communicatie en is op een fijne en persoonlijke manier betrokken bij het hele verkoopproces. Ze is eerlijk in haar adviezen, maar laat je verder volkomen vrij in het bepalen van je voorkeur. Al met al gewoon een ontzettend prettige ervaring en idem uitkomst voor wat betreft de verkoop. Echte aanrader!

HULP BIJ HET VERKOPEN VAN JE HUIS?

Dat doe ik graag! We beginnen met een kennismakingsgesprek en gaan stap voor stap bekijken hoe we alles voor jou kunnen regelen. Denk aan de waardebepaling, woningopname, waarde-indicatie, geadviseerde vraagprijs en nog veel meer. Heb je nog vragen neem een kijkje op onze vragenpagina of maak een afspraak met mij.

schermafbeelding-2021-12-02-om-16.40.15

Ook bereikbaar op
☎️ 06 15027762

franca@makelaarvooreenuur.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt