fbpx
sabine-molmans

Huis verkopen of kopen? Bespaar nu duizenden euro’s

Mijn naam is Sabine Molmans en ik ben Makelaar voor een Uur in Amersfoort, Leusden en Hoogland.

“Het aankopen en verkopen van woningen is puur mensenwerk. Als gediplomeerd makelaar én vastgoedstylist voel ik mij persoonlijk betrokken, sta voor transparantie en ondersteun mijn klanten in het hele proces.”

Een traditionele makelaar hanteert een courtagemodel. Een courtage is de vorm van een percentage van de verkoopprijs, is duur en niet transparant. Het maakt immers niet uit wat de verkoopprijs van je woning is, de werkzaamheden voor een makelaar zijn voor alle woningen gelijk. Makelaar voor een uur is veel goedkoper.

Je bespaart bij Makelaar voor een uur duizenden euro’s! Die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor een mooie vloer of een nieuw interieur. Ik bied jou, bij de verkoop van je huis, de beste kwaliteit en service tegen een transparante prijs! Waarom meer betalen dan nodig is?

Geen stress en hoofdpijn voor je want ik begeleid je door het volledige verkoopproces. Bekijk hier hoe wij dit aanpakken met ons verhuisplan. Van een professionele plaatsing op Funda tot de bezichtigingen en de overdracht bij de notaris. Ik leun niet achterover: maar ga actief op zoek naar de potentiële koper voor je woning.

Wil je mij als je persoonlijke makelaar?

EEN WERKDAG UIT HÉT LEVEN VAN SABINE EN HET TEAM!

Samen met anderen kom je verder. Daarom ontmoet ik graag andere professionele
makelaars om van elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen zodat ik u binnen Makelaar
voor een Uur van een nog betere dienstverlening kan voorzien. Klanttevredenheid staat bij mij
op nummer 1.

894069e8-2315-461d-87d3-1183f8509b61

HUIS VERKOPEN OF KOPEN IN AMERSFOORT, Leusden en Hoogland?

Mijn aanpak is persoonlijk, betrokken en gericht op het maximale resultaat tegen een eerlijk en goedkoper tarief! Je woning verkopen vanaf €1.750,- inclusief BTW. Kennis maken? Meld je snel aan!

HUIZEN AANBOD IN AMERSFOORT, Leusden, Hoogland EN OMGEVING

HUIS KOPEN IN AMERSFOORT

De regio Amersfoort heeft alles in huis om prettig wonen mogelijk te maken. Van pittoreske
dorpjes tot de prachtige historische binnenstad van Amersfoort. De Van Rossums waren niet
voor niets heel goed over Amersfoort te spreken: ‘Hier zou ik wel wonen’. Hoe trots kunnen
we hierop zijn?

foto-amersfoort

AMERSFOORT

Met haar prachtige historische binnenstad is Amersfoort een stad om van te genieten. Niet alleen cultureel actief, maar ook de horeca en ondernemers zijn begaan met hun stad. Van heerlijk slenteren door de straten tot genieten op een terrasje langs de rivier de Eem, elke dag is een feestje. Daarnaast ligt Amersfoort op een mooie locatie midden in ons land. Snelwegen zorgen voor snelle verbindingen naar alle deden van Nederland. Natuurlijk is er ook uitstekend openbaar vervoer. Amersfoort heeft maar liefst drie NS stations en een rechtstreekse busverbinding met de Uithof in Utrecht. Ook in de buitenwijken van Amersfoort is het goed toeven. In de omgeving zijn er fraaie zandduinen te vinden, de bossen bieden een fijne plek om te wandelen en te recreëren en ook in de polders is genoeg moois van de natuur te genieten.
leusden

LEUSDEN

Leusden ligt vlakbij Amersfoort. Gescheiden door een strook bos en landgoederen met fraaie landhuizen. Leusden zelf heeft alles wat u nodig heeft om fijn te wonen. Onlangs is hier ook het AFAS theater geopend, waardoor Leusden op de culturele kaart van Nederland is gezet. Het achterland van Leusden biedt nog de mooie aanblik van boerderijen, met bomen omzoomde weggetjes tussen de weilanden waar de koeien nog buiten genieten van de ruimte en waar u de mooiste wandel en fietsroutes vindt. Kortom genieten!
1

Hoogland

Hoogland is een prettig dorp met een nog landelijke uitstraling. Inmiddels deels omringd door Amersfoortse wijken, maar ook nog omsloten door polder en weilanden en natuurlijk de golfclub. Ondanks het dorpse karakter heeft u de stad nabij. Uitvalswegen zijn op enkele auto minuten rijden en via de snelfietspaden die overal worden aangelegd fietst u gemakkelijk en snel naar de vissersdorpen als Bunschoten en Spakenburg.

Wil jij een huis kopen in Amersfoort? Vraag dan een gratis en vrijblijvend je consult aan.

HULP BIJ HET VERKOPEN VAN JE HUIS?

Dat doe ik graag! We beginnen met een kennismakingsgesprek en gaan stap voor stap bekijken hoe we alles voor jou kunnen regelen. Denk aan de waardebepaling, woningopname, waarde-indicatie, geadviseerde vraagprijs en nog veel meer. Heb je nog vragen neem een kijkje op onze vragenpagina of maak een afspraak met mij.

Ook bereikbaar op
☎️  06 – 3649 6998
sabine@makelaarvooreenuur.nl

Succes verhalen van Makelaar voor een uur

Rodosstraat 2

We zijn erg tevreden over de service van Makelaar voor een uur en het eindresultaat van de verkoop. We hadden geen makkelijk object om te verkopen, maar Edwin hield de moed er altijd in en kwam met gedegen advies. De vaste prijs werkt erg fijn en je hebt op geen enkel moment het gevoel dat… Meer lezen “Rodosstraat 2”

Wittenburgergracht 67

We zijn erg tevreden over de service van Makelaar voor een uur en het eindresultaat van de verkoop. We hadden geen makkelijk object om te verkopen, maar Edwin hield de moed er altijd in en kwam met gedegen advies. De vaste prijs werkt erg fijn en je hebt op geen enkel moment het gevoel dat… Meer lezen “Wittenburgergracht 67”

Michael Juten

Makelaar voor een uur review

De mensen van Makelaar voor een uur weten alles van je huis en de buurt, dit geeft het gevoel dat ze je huis goed kunnen verkopen. De vr-tour was voor mij een toegevoegde waarde, omdat mensen zo van te voren al door het huis kunnen lopen en hierdoor de ruimtes beter in kunnen schatten. Makelaar… Meer lezen “Michael Juten”

Michael Juten

Fam. Verlaat

We hadden direct een goed gevoel bij Makelaar voor een uur. Het was de enige makelaar die we langs lieten komen. Het was een pré dat een makelaar een realistisch beeld van de woning schetst, zo wisten we zeker dat de mensen die ons huis kwamen bezichtigen serieus interesse hadden. Het tweede stel kijkers hebben… Meer lezen “Fam. Verlaat”

Famillie Verlaat

Joris Dijkstra

Helder en goed geïnformeerd. Helder begeleidt en de documentatie goed op orde.

Joris Dijkstra

Marco van Velthoven

We vroegen aan één van onze klanten een testimonial te schrijven. Marco van Velthoven had zijn huis te koop gezet in Almere. Na een succesvolle open dag was er al direct een bieding die uiteindelijk heeft geresulteerd in de verkoop. Binnen 14 dagen was de verkoop een feit.ZIE HIER HUN ERVARINGEN MET MAKELAAR VOOR… Meer lezen “Marco van Velthoven”

Marco van Veldhoven
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt