fbpx
71645CF1-18BA-48CE-84F4-78F0CCC2B61F

Huis verkopen of kopen? Bespaar nu duizenden euro’s

Willem van der Heijden

Kandidaat Register Makelaar Taxateur.

Mijn naam is Willem en ik ben Makelaar voor een uur in Amersfoort, Leusden en Hoevelaken.

“Het aankopen en verkopen van woningen is puur mensenwerk. Ik voel mij persoonlijk betrokken, sta voor transparantie en ondersteun de klant in het hele proces.”

Een traditionele makelaar hanteert een courtagemodel. Een courtage is de vorm van een percentage van de verkoopprijs, is duur en ouderwets. Het maakt immers niet uit wat de verkoopprijs van je woning is, de werkzaamheden voor een makelaar zijn voor alle woningen gelijk. Makelaar voor een uur is veel goedkoper.

Je bespaart bij Makelaar voor een uur duizenden euro’s! Die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor een mooie vloer of een nieuw interieur. Ik bied jou, bij de verkoop van je huis, de beste kwaliteit en service tegen een transparante prijs! Waarom meer betalen dan nodig is?

Geen stress en hoofdpijn voor je want ik begeleid je door het volledige verkoopproces. Bekijk hier hoe wij dit aanpakken met ons verhuisplan. Van een professionele plaatsing op Funda tot de bezichtigingen en de overdracht bij de notaris. Ik leun niet achterover: maar ga actief op zoek naar de potentiële koper voor je woning.

Wil je mij als je persoonlijke makelaar?

EEN WERKDAG UIT HÉT LEVEN VAN WILLEM

“Elke dag met gedrevenheid en veel plezier mijn vak uitoefenen!”

D691D7B3-E862-4971-B454-FFAA8E74EB98

HUIS VERKOPEN OF KOPEN IN AMERSFOORT / LEUSDEN / HOEVELAKEN?

Mijn aanpak is persoonlijk, betrokken en gericht op het maximale resultaat tegen een eerlijk en goedkoper tarief! Je woning verkopen vanaf €1.750,- inclusief BTW. Kennis maken? Meld je snel aan!

HUIZEN AANBOD IN AMERSFOORT / LEUSDEN / HOEVELAKEN

HUIS KOPEN IN AMERSFOORT / LEUSDEN / HOEVELAKEN WAAROM?

De dynamiek van de stad, onmetelijk veel groen of de knusheid van een dorp de regio Amersfoort, Leusden en Hoevelaken heeft het allemaal. Een aantrekkelijk en vitaal gebied om te wonen met een goede bereikbaarheid. De regio heeft een dubbele dynamiek. Enerzijds Amersfoort, met zijn historische binnenstad, is sterk verbonden met de stedelijke Randstad. En anderzijds Leusden en Hoevelaken met hun aantrekkelijke leefomgeving georiënteerd op het landelijke Veluwezoom en Utrechtse Heuvelrug.

C903E340-F377-459C-8750-9623C005F02B

AMERSFOORT

Amersfoort heeft veel voorzieningen voor horeca, welzijn, vrije tijd en toerisme. De mooie historische binnenstad met winkelgebied en diverse festivals zijn belangrijke publiekstrekkers. Overal woon je in de nabijheid van de dagelijkse benodigde voorzieningen. Voorzieningen op het gebied van welzijn, cultuur, sport en openbaar vervoer liggen vaak op fietsafstand. Amersfoort heeft aantrekkelijke buurten en wijken om te wonen, van monument tot moderne architectuur.

741CEAB3-8504-4C86-A2E9-62DF75FEB3E6

LEUSDEN

Leusden is een gemoedelijk dorp om in te wonen. De woonwijken zijn ruim, met veel groen en kindvriendelijk opgezet. De woningen kennen een gevarieerd aanbod. Leusden heeft een rijk verenigingsleven en een modern winkelcentrum De hamershof. Leusden heeft ook goede restaurants. Rust en drukte kunnen hier nog dicht bij elkaar bestaan. Wandelen, fietsen of hardlopen kan in Leusden, of het prachtige groene achterland, uitstekend. En alle faciliteiten van de stad Amersfoort liggen om de hoek.

ACF989AA-0655-41AF-9F08-2BBB9FA4E3E1

HOEVELAKEN

Hoevelaken ligt in de aantrekkelijke Gelderse vallei en heeft  een gezellig dorpscentrum. Hoevelaken heeft voldoende (sport) faciliteiten. Landgoed Hoevelaken is een bos met daarin een kasteel en in het buitengebied vind je monumentale prachtige boerderijen. De bereikbaarheid door de A1 en A28 is goed, maar ook door het treinstation Hoevelaken. Kortom, Hoevelaken is een dorp waar mensen zich prettig voelen bij rust van de natuur. En de stad Amersfoort met alle voorzieningen ligt dichtbij.

Wil jij een huis kopen in Amersfoort, Leusden of Hoevelaken? Vraag dan een gratis en vrijblijvend je consult aan.

MIJN SUCCES VERHALEN

09DE3C29-A78B-4488-A5CB-792997096EDA

Wageningseberg 41

Willem is vriendelijke en behulpzaam en werkt snel en efficiënt, ons huis was binnen een week verkocht en tegen een goede prijs. Wij zijn zeer tevreden over Willem en de gemaakte afspraken zijn duidelijk en helder. Ook reageert Willem snel op de bezichtigingsaanvragen en werden wij van de planning op de hoogte gehouden. Dagelijks werden wij bijgepraat over de uitgevoerde bezichtigingen en biedingen werden goed afgehandeld. Met de werkwijze van Makelaar voor een uur hebben wij veel geld uitgespaard.
Top dienstverlening!
A17182CB-538D-4DD2-A0B8-6B2CFC1DDA63

De Vendelier 17

Makelaar Willem heeft ons begeleid bij de verkoop van ons appartement in Amersfoort. Wij kunnen niets anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn over de geboden service en de prettige behulpzame samenwerking. Willem kent de omgeving en de markt goed en de communicatie via e-mail, telefoon of Whatsapp verliep prettig en erg snel. De uitkomst van de verkoop was goed en de benodigde informatie en koopovereenkomst werden snel aangeleverd. Ons advies; vergeet de courtage makelaar en ga voor de duidelijke vaste prijs van Makelaar voor een uur. Geen poespas gewoon een aanrader!
8920577_PICTURE_1

WITTENBURGERGRACHT 67

We zijn erg tevreden over de service van Makelaar voor een uur en het eindresultaat van de verkoop. We hadden geen makkelijk object om te verkopen, maar Edwin hield de moed er altijd in en kwam met gedegen advies. De vaste prijs werkt erg fijn en je hebt op geen enkel moment het gevoel dat je afgezet wordt. Een makelaarskantoor met een hart.

HULP BIJ HET VERKOPEN VAN JE HUIS?

Dat doe ik graag! We beginnen met een kennismakingsgesprek en gaan stap voor stap bekijken hoe we alles voor jou kunnen regelen. Denk aan de waardebepaling, woningopname, waarde-indicatie, geadviseerde vraagprijs en nog veel meer. Heb je nog vragen neem een kijkje op onze vragenpagina of maak een afspraak met mij.

Ook bereikbaar op
☎️  06 – 2489 3175
willem@makelaarvooreenuur.nl

Succes verhalen van Makelaar voor een uur

Rodosstraat 2

We zijn erg tevreden over de service van Makelaar voor een uur en het eindresultaat van de verkoop. We hadden geen makkelijk object om te verkopen, maar Edwin hield de moed er altijd in en kwam met gedegen advies. De vaste prijs werkt erg fijn en je hebt op geen enkel moment het gevoel dat… Meer lezen “Rodosstraat 2”

Wittenburgergracht 67

We zijn erg tevreden over de service van Makelaar voor een uur en het eindresultaat van de verkoop. We hadden geen makkelijk object om te verkopen, maar Edwin hield de moed er altijd in en kwam met gedegen advies. De vaste prijs werkt erg fijn en je hebt op geen enkel moment het gevoel dat… Meer lezen “Wittenburgergracht 67”

Michael Juten

Makelaar voor een uur review

De mensen van Makelaar voor een uur weten alles van je huis en de buurt, dit geeft het gevoel dat ze je huis goed kunnen verkopen. De vr-tour was voor mij een toegevoegde waarde, omdat mensen zo van te voren al door het huis kunnen lopen en hierdoor de ruimtes beter in kunnen schatten. Makelaar… Meer lezen “Michael Juten”

Michael Juten

Fam. Verlaat

We hadden direct een goed gevoel bij Makelaar voor een uur. Het was de enige makelaar die we langs lieten komen. Het was een pré dat een makelaar een realistisch beeld van de woning schetst, zo wisten we zeker dat de mensen die ons huis kwamen bezichtigen serieus interesse hadden. Het tweede stel kijkers hebben… Meer lezen “Fam. Verlaat”

Famillie Verlaat

Joris Dijkstra

Helder en goed geïnformeerd. Helder begeleidt en de documentatie goed op orde.

Joris Dijkstra

Marco van Velthoven

We vroegen aan één van onze klanten een testimonial te schrijven. Marco van Velthoven had zijn huis te koop gezet in Almere. Na een succesvolle open dag was er al direct een bieding die uiteindelijk heeft geresulteerd in de verkoop. Binnen 14 dagen was de verkoop een feit.ZIE HIER HUN ERVARINGEN MET MAKELAAR VOOR… Meer lezen “Marco van Velthoven”

Marco van Veldhoven
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt