De leukste interieurinspiratie accounts van Instagram

Waar haal je nu inspiratie vandaan voor je nieuwe of verbouwde woning? Wat zijn de leukste Instagram met inspiratie?

Het zoeken van een nieuwe woning is natuurlijk niet alleen het vinden van de woning zelf.
Daarna begint natuurlijk ook de inrichting.

Of je nou serieus overweegt om je slaapkamer een make-over te geven of gewoon even weg wilt zwijmelen bij de allermooiste interieurs; hierbij elf ultieme Instagram-accounts om te volgen voor interieur inspiratie.

Zo laat Sophie Ashby uit Londen je de kleurrijkste decors zien en laten Nick en Tariq je binnengluren bij de meest stijlvolle appartementen van New York. Volg ze allemaal om er zeker van te zijn dat de grootste interior goals op je feed voorbijkomen.

 

Onze tips voor leukste inspiratie voor jouw interieur zijn;

1. Sophie Ashby – @studioashby // Deze jonge Britse ontwerper laat niet alleen de mooiste en kleurrijkste interieurs zien, maar geeft ook een kijkje in haar leven in Londen.

 

2. Kate Arends – @witanddelight_ // Kate woont in Minnesota en is naast design blogger ook nog marketing consultant. Je zult daarom veel foto’s zien van haar prachtige huis en kantoor. Bonus: Kate heeft net een zoontje gekregen, August, die af en toe op haar feed voorbij komt.

 

3. Megan Pflug – @mepflug // Megan is een interieurontwerper, stylist en blogger uit Brooklyn. Haar gevoel voor stijl én leuke DIY’s zijn meer dan genoeg reden om haar te volgen voor inspiratie. En fluwelen stoelen natuurlijk ook.

4. Arent & Pyke – @arentpyke_inout // Via dit Instagram-account krijg je een kijkje in het leven van deze twee fantastische Australische ontwerpers, die tevens een goed gevoel hebben voor mode.

 

5. Ariel Ashe en Reinaldo Leandro – @ashe_leandro // Aangezien ze beiden bij Architectural Digest werken, zijn de Instagram-accounts van Ariel en Reinaldo de ultieme plek voor interieurinspiratie – en goals.

Ashe + Leandro Tribeca Residence @malcolmabrown

Een bericht gedeeld door ASHE + LEANDRO (@ashe_leandro) op

 

6. Athena Calderone – @eyeswoon // De feed van deze in New York wonende blogger combineert twee van onze favoriete dingen: interieur en eten.

 

7. Felix Forest – @felix_forest // Deze ontwerper en fotograaf heeft ontelbaar veel prachtig ingerichte huizen vastgelegd, en dus kun je op zijn feed foto’s van het mooiste van de interior design wereld verwachten (en van zijn prachtige vrouw).

 

8. Michelle Halford – @thedesignchaser // Michelle is blogger, schrijfster en styliste met een voorliefde voor Scandinavische interieurs. Als je net zo gek bent op deze minimalistische stijl als wij, zul je haar feed vast enorm waarderen.

Daybed, coffee & books #MyKindofSunday

Een bericht gedeeld door Michelle Halford (@thedesignchaser) op

Recent Posts