fbpx

Huis verkopen? Aanbieding bij Makelaar voor een uur! (video)

 In Makelaar voor een uur

Makelaar voor een uur biedt een flinke opstartkorting voor de eerste 11 woningen die zich aanmelden. De eerste 3 huizen hebben zich aangemeld: nog 8 te gaan. Wil je goedkoop je huis verkopen? Contact ons. Weet je iemand die zijn of haar woning wil verkopen? Stuur dit bericht door!

Update: inmiddels is de opstart-aanbieding verlopen. Je kunt je wel nog aanmelden en gebruik maken van het vaste lage tarief. Telefoonnummer: 088-2264800 / E-mailadres: floor@makelaarvooreenuur.nl.

Opstart-aanbieding Makelaar voor een uur

Makelaar voor een uur biedt een compleet pakket voor een vaste prijs (van €1750,-), maar nu tijdelijk gratis! Van een virtuele 3D rondleiding tot een Funda-advertentie, én van hulp bij de onderhandelingen tot het maken van de plattegronden: Makelaar voor een uur helpt maximaal bij de verkoop van je woning.

De eerste indruk van jouw woning te koop doen mensen dus vanuit hun luie stoel door middel van een vr-tour door je woning: geïnteresseerden bestellen gratis een 3D bril op de site. Dit is kosten en tijd besparend voor jou en voor de makelaar. Zo heeft een geintresseerde van te voren een beter idee of dit zijn of haar droomhuis wordt. Bijkomend voordeel: door deze realistische ‘online rondleiding’ hoef je minder vaak je woning op te ruimen voor een bezichtiging die dus tóch niks gaat opleveren. Naast het complete pakket, betaal je namelijk per bezichtiging; per makelaar voor een uur. Compleet, persoonlijk en eerlijk.

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking. Beslis je dan met ons samen te werken? Dan krijg je nu tijdelijk het COMPLETE PAKKET GRATIS (t.w.v. € 1.750,-), je betaalt alléén de makelaar per uur á € 150,-. Bezichtigingen achter elkaar gepland? Dan kosten de bezichtigingen na de eerste bezichtiging €75,-. Veel aanmeldingen? Een open huis is ook mogelijk.

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
Virtual reality - Makelaar voor een uur