Regio Cuijk / Boxmeer / Uden

Martien Jansen

Tel: +31 6 5392 8294
Mail: Martien@makelaarvooreenuur.nl
LinkedIn

Over Martien

Hoi ik ben Martien Jansen en ik de makelaar van Makelaar voor een uur in Cuijk / Boxmeer / Uden en omgeving. Ik ben sinds 2014 zowel gecertificeerd woningmakelaar als gecertificeerd bedrijfsmakelaar en ook werkzaam op beide fronten. Ik ben uiteraard woonachtig in de regio en ben al bijna mijn hele werkende leven ondernemer.

Sinds de oprichting van Makelaar voor een uur ben ik betrokken bij dit mooie en transparante concept. Door mijn lange ervaring als ondernemer in de regio ken ik zeer veel mensen en bedrijven. Dus wil je woning verkopen of verhuren of zoek je een woning neem contact met mij op. Je kunt me natuurlijk ook altijd bellen als je bedrijfs-, kantoor-, of winkelruimte te verhuren hebt of als dit zoekt. Ik hoop je snel te spreken.