Regio Amersfoort/Leusden/Hoevelaken

Willem van der Heijden

Tel: +31 6 2489 3175
Mail: willem@makelaarvooreenuur.nl

Over Willem

Hoi, ik ben Willem en opgegroeid in Amersfoort en Leusden en hier altijd, en nog steeds, fijn gewoond in een mooie en centraal gelegen omgeving. Ooit begonnen met werken voor een Nederlandse bank en ervaring opgedaan in financiële producten voor particuliere en zakelijke klanten.
Woningen hebben mij altijd geïnteresseerd, en het voltooien van de makelaarsopleiding en certificering als K-RMT hebben dat alleen maar meer bevestigd. Het aankopen en verkopen van woningen is puur mensenwerk. Ik voel mij persoonlijk betrokken, sta voor transparantie en ondersteun de klant in het hele proces.
Samen met de klant een zorgeloos en plezierig traject doorlopen voor een goed resultaat, ik doe het met veel plezier!