fbpx
Bespaar duizenden euro's op de verkoop van je woning
Makelaar voor een uur
"Betaal achteraf! Na de succesvolle verkoop van je woning"
Makelaar voor een uur
"Compleet pakket inclusief 3D tour, foto’s en plattegronden"
Makelaar voor een uur

Huis aankopen?

Ook voor het aankopen van een woning zijn wij het eerlijke alternatief.

Net als bij de verkoop hanteren wij bij de aankoop uiteraard ook de beste kwaliteit tegen een transparante prijs.

Helaas merken wij tegenwoordig maar al te vaak dat het aankopen van een woning zonder makelaar haast ondoenlijk is. Steeds vaker krijgen wij bij onze verkoopopdrachten de vraag of het ook mogelijk is om zonder aankoopmakelaar te komen bezichtigen.

Uiteraard is dit bij ons mogelijk maar wij adviseren iedereen altijd dat het wel raadzaam is om een aankoopmakelaar in de hand te nemen. Je eigen aankoopmakelaar kan je adviseren over een te bieden prijs, hij kan je remmen als je door je enthousiasme een bod wilt uitbrengen dat eigenlijk te hoog is. Je aankoopmakelaar kan je vaak nog wel een bezichtiging bezorgen als de lijst eigenlijk al vol is en hij of zij kan je natuurlijk adviseren met betrekking tot de koopovereenkomst en de te stellen voorbehouden.

Je eigen aankoopmakelaar is dus eigenlijk onmisbaar bij de aankoop van je nieuwe woning.

Makelaar voor een uur is naast je perfecte partner voor de verkoop van je woning ook de ideale partner bij de aankoop van je nieuwe woning. En zoals jullie van ons gewend is onze dienstverlening eerlijk, persoonlijk en compleet én tegen een fatsoenlijk tarief.

Wij hanteren een vast deel van € 1.000,- en een variabel deel van € 148,- per bezichtiging met een maximum van € 3.000,- inclusief btw.

Wij zullen je altijd adviseren om ons alleen mee te nemen als je ook echt veel interesse hebt in een woning. Hiermee kan je ook bij een aankoopopdracht je al snel duizenden euro’s besparen.

Maak snel een afspraak met een van onze makelaars!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt